🔝 KNIŽNÍ TIP č. 15 🔝

12.4.17

Zdravím vás!

     Je tu polovina pracovního týdne, pro mě je dnešní den posledním pracovním, tedy v tomto týdnu. Od zítra mám volníčko 😊. Snad bude aspoň konečně čas na dočtení Čar života, se kterými se peru už druhý týden. Ne, že by mě to nebavilo, ale tak nějak mě to netáhne, jak bych si představovala. Ale dnes jsem tu úplně z jiného důvodu. Je čas na článek s novým knižním tipem!
     Jako vždy jsem si sedla k pc a procházela stránky Knižního Klubu. Dnes jsem tam natrefila na knihu od nakladatelství Omega. Také jste si všimli, že má toto nakladatelství celkem plodný začátek roku 2017? Přijde mi, že chrlí novinky jednu za druhou, co že jedině dobře. A v neposlední řadě se jim daří vydávat knihy, které opravdu stojí za přečtení. Snad se nezklamu ani v dnešním kousku!

📖 TIP pro 15. týden 📖


Anotace:

Seznamte se s Alicí Quentin, londýnskou psycholožkou s rodinným tajemstvím, která se ocitne ve středu děsivé série vražd.
Alice Quentin je psycholožka s bolestnou rodinnou minulostí, ale je chytrá, schopná, má dobrou práci a hezkého přítele. Nyní má napsat posudek na vraha, který bude propuštěn z vězení. Vrcholem jejích dnů jsou dlouhé běžecké výlety Londýnem, při kterých zapomene na komplikované vztahy se svou matkou a bratrem a soustředí se jen na svůj dech. Dokud nenarazí na mrtvolu u bývalého hřbitova pro prostitutky Crossbones Yard.
Rány na těle mrtvé ženy nesou rukopis Raye a Marie Bensonových, kteří mučili a zavraždili třináct žen, než byli konečně dopadeni a uvězněni. Pět z jejich obětí nebylo nikdy nalezeno. Všechno se odehrálo před šesti lety a poslední věc, po které Alice touží, je vrátit se do této špinavé stoky Bensonových zvěrstev. Ale když jí policie požádá o psychologický profil vraha nalezené dívky, že se několik let staré události vrací na světlo.
Napínavá detektivka Kate Rhodes vás vtáhne do děje a pustí až na poslední stránce.

Info o knize:


Nakladatel: Omega
Série: Alice Quentin (1.díl)
Jazyk: česky
Pořadí vydání: 1.
Rok a měsíc vydání: 2017/04
Počet stran: 312
Typ, vazba: Kniha, pevná



Co dodat:

  • u nakladatelství Omega v těchto dnech probíhá recenzní konkurz na tuto novinku, zkuste štěstí!
  • poslední dobou se tomuto nakladatelství extrémně daří vydávat skvělé kousky
  • anotace je více než jen lákavá
  • hlavní hrdinka se svým vlastním spletitým životním osudem - takže příběh v příběhu - to mám ráda
  • pro milovníky detektivek rozhodně to pravé
  • ráda bych napsala nějaký ten zápor nebo pochyby, ale zatím žádné nevidím
  • myslím, že nás kniha mile překvapí!
Srovname.cz vám poradí, kde nakoupíte knihu
Tajemství hřbitova
nejlevněji. 


Nevím jak vy, ale já jsem přesvědčená o tom, že kniha si zaslouží čtenářskou pozornost!
Mějte se báječně!

10 komentářů:

  1. Koukala jsemna ni. Vypada hodne dobre. Jen porad premyslim, zda objednat na recenzi, nebo si ji radeji koupit az casem...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem do konkurzu tentokrát nešla, koupím ji časem. Mám toho teď moc a ráda si počkám na první ohlasy, takže chápu :-)

      Vymazat
  2. Jůůůů, tak to vypadá skvěle tedy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vůbec jsem knihu nepostřehla, ale určitě do ní půjdu, dost si mě nalákala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak si pěkně užij volno, Míšo :) Tip je zajímavý, už jsem na tuhle knížku taky koukala, ale znáš toho - je toho moc :))

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý tip, knihu nedočkavě vyhlížím a doufám že pěkně překvapí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omega poslední dobou docela válí, takže snad nezklame ani tentokrát

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[