Rozbalovačka 04/2017

6.4.17
Hezký čtvrteční den,
      mám tu pro vás další rozbalovačku balíčku, tentokrát jde o knihu, kterou jsem ukořistila od Šárky z blogu Můj knižní ráj. Šárka knihu nedávno dočetla a rozhodla se ji prodat. Noo, já se u ní o knihu hlásila asi ještě dřív, než ji začala vůbec číst. Říkala jsem si, co kdyby ji chtěla třeba prodat...nesmí mi utéct. Kniha má specifický námět reinkarnace, což je moje parketa. Já mám o reinkarnaci načteno celkem dost, tak proč si nepřečíst i románovou knihu? Víte, já prostě vím, že mě kniha nezklame!







Čas zapomnění - Guskinová Sharon 

Strhující a dojemný román o naději, že je možné přemoci smrt, ztrátu a zapomnění. Noah je chytrý čtyřletý chlapec, ale přesto je z něj jeho maminka Janie zoufalá. Její syn tvrdí, že jeho matkou je někdo jiný, na svůj věk má nepochopitelně rozsáhlé znalosti a nevysvětlitelný strach z vody. Po řádce specialistů, kteří si s Noahem nevědí rady, se Janie nakonec rozhodne navštívit dr. Andersona, odborníka na reinkarnaci a život před životem. Doktor Anderson dokončuje na toto téma knihu a v Noahovi vidí poslední důležitý kousek skládačky. Pátrání je zavede až před dveře ženy, jejíž syn se už sedm let pohřešuje…
Neskutečně mě tato kniha láká a doufám, že se k ní brzy dostanu.
Co vy, jaký je váš názor na tuto knihu?

Pokud máte zájem o koupi knihy, tak portál srovnavame.cz vám pomůže vybrat tu nejlevnější nabídku!

12 komentářů:

  1. To bude pošušňání! ;-) Užij si ji, Míšul. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak přeji příjemné čtení a těším se na dojmy! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Knížku znám jen od pohledu a nějak jsem po ní víc nepátrala. Už teď je ze mě chorobný sběrač.

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem moc zvědavá, Míšo, jak se ti bude kniha líbit :) Užij si ji :)

    OdpovědětVymazat
  5. Přeji pěkné čtení a těším se na recenzi. Mám na knihu také spadeno :)

    OdpovědětVymazat
  6. Také přeji pěkné čtení :) Jsem zvědavá na recenzi :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[