UNBOXING 05/2016_5

26.5.16
Krásné čtvrteční dopoledne,
     poslední dobou miluji návštěvy poštovních doručovatelek. :-)


     Dneska mi přinesly očekávaný balíček s recenzním výtiskem od nakladatelství MOBA.
Tentokrát jsem soubor s recenzními výtisky opravdu pečlivě hlídala, protože jsem tuto knihu moc chtěla. Už jsem od autorky četla Unesenou a byla jsem z knihy nadšená. A to samé očekávám i od Společnice.
     Kniha má opět nádhernou sametovou obálku, někomu možná přijde kýčovitá, ale já jsem se do ní na první pohled zamilovala. Obdivovala jsem ji už ve stánku na Světě knih, kdy jsem si ji mohla i osahat a vlastně jsem se tam i s předstihem dozvěděla, že bude vycházet a tudíž i to, že jisto jistě bude v květnové nabídce rec. výtisků.
Nebudu to déle okecávat, pojďme se podívat na tu nádheru :-)





Společnice
Patnáctiletá Belle vyrůstá v londýnském nevěstinci U Annie, aniž by tušila, co se každodenně odehrává v pokojích nahoře. Annie je totiž její matka a úzkostlivě střeží dceřinu nevinnost. Belle se však nečekaně stane svědkem surové vraždy jedné z matčiných dívek, kterou zabije zákazník. Tato noc změní celý její život. Aby vrah nebyl prozrazen, dívku unese a prodá do pařížského nevěstince. Belle se ocitá v krutém světě zločinu a násilí, nemá nikoho, kdo by ji chránil. Cesty ji zavedou až do dalekého New Orleansu, kde se stane velmi žádoucí a vyhledávanou společnicí. Celou dobu však zoufale hledá šanci, jak utéct a vrátit se domů... Z mladé dívky se postupně stává žena, která je schopna překonat všechny rány osudu…

Tak co na to ní říkáte, pěkná že? A podle mého i anotace je opravdu lákavá. Dnes dočtu Ztracené od Evy Urbaníkové a hned se do ní pustím.
Přeji vám krásný zbytek dnešního dne :-)

11 komentářů:

  1. Vypadá zajímavě, ale více mne lákají ty Ztracené, co čteš. To je druh literatury, co mě baví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, povím Ti, ty Ztracené mi dávají zabrat. Sedím v práci a dočítám poslední příběh.... kroutím hlavou, jsem z toho vystresovaná a nechápu. To je síla...

      Vymazat
  2. Jeeee :) super. Tu jsem si taky moc prala, tesim se na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný přírůstek. :) Společnici bych si také chtěla přečíst.

    OdpovědětVymazat
  4. Přeju hezké čtení :)
    Dnes mi také konečně došel balíček od MOBA a těším se jak malá :)
    Katy

    OdpovědětVymazat
  5. Právě si ji jdu vytáhnout z balíčku :) U mě bude muset chvíli holka počkat, ale strašně se na ni těším. Ať se líbí, Míšo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Šárko, i Tobě :-). Já jsem myslela, že se do ní pustím už včera, ale nějak nebyl čas. Tak snad dneska :-)

      Vymazat
  6. Prvně jsem o téhle knížce slyšela teprve nedávno, ale určitě to vypadá na zajímavou novinku.:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[