UNBOXING 05/2016

2.5.16
Dnešek mám nějaký plodný :-D.
Druhá část článku, rozhovor, ještě mám v plánu recenzi a nečekaně mi dnes ve schránce přistál balíček. Omlouvám se, že jsem ho otevřela, protože jsem opravdu nevěděla co mi přišlo. Nic jsem nečekala a nakonec se z toho vyklubal recenzní výtisk od Omegy...:-) Velká radost, obzvlášť, když to nečekáte.
Pojďme se tedy podívat, co mi Omega poslala. Zdá se, že si všimli, co čtu nejraději ;-)






Oběšení psi
     Niels Oxen, bývalý příslušník dánské armády, nositel nejvyššího vyznamenání, je nyní bezdomovec žijící v severozápadní části Kodani. Válečný veterán sbírá vratné láhve a žije z odpadků ze supermarketů.
     V naději, že přemůže své vnitřní démony, míří bývalý člen speciálních jednotek na sever, na Jutský poloostrov, kde si zřídí tábor v lese a vede prostý život. Ale ten se brzy změní v noční můru.
Po noční návštěvě středověkého hradu na okraji lesa se stane podezřelým z vraždy jeho majitele, bývalého velvyslance a zakladatele vlivné výzkumné skupiny.
     Dánská policie a zpravodajská služba přijedou nápadně brzy a dřív než má Niels čas cokoli udělat, jsou on a neortodoxní agentka Margrethe Franck zataženi do vyšetřování série záhadných vražd, které spojuje jeden prvek: oběšení psi.

     Oběšení psi vyšli v Dánsku v roce 2012, dočkali se výborné kritiky a bylo prodáno více než 20.000 kusů.

Přeji Vám krásný pondělní den :-).

2 komentáře:

  1. Obálka je taková brutálně jednoduchá... jinak nevím, jestli by mě kniha zaujala, ale už se těším na recenzi, třeba změním názor.
    Kateřina
    trojtecka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle vypadá parádně, obálka je vydařená a navíc Dánsko <3 Budu moc zvědavá na to, co na knihu řekneš! :) Hezké odpoledne, Míšo :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[