#GIVINGBOOKSWEEK

8.11.17

Pozor, pozor, pozor!!!



DARUJTE KNIHU
A PODPOŘTE DOBROU VĚC

V nakladatelství Albatros Media už druhým rokem podporují Giving Tuesday, celosvětový svátek dárcovství, který oslavuje chuť pomáhat. A letos se můžete zapojit společně s nimi v rámci #GivingBooksWeek. 
Od 21. do 28. listopadu darujte knihu komukoliv, komu udělá radost. Mamince, babičce, tatínkovi, kamarádům, ale i dětskému domovu, nízkoprahovým centrům nebo třeba nemocnici. Je jen na vás, jestli uděláte radost jednomu nebo více lidem. Poté se s darovanou knížkou (nebo hromádkou knížek) vyfoťte a fotku sdílejte na Instagram s hashtagy #GivingBooksWeek a #GivingTuesdayCZ.
Albatros Media za každou takto označenou fotografii publikovanou v době konání akce věnuje 30 Kč, které rozdělí mezi tři vybrané neziskové organizace.

Tak co na to říkáte? Proč se nezapojit!
Uděláte dobrou věc a potěšíte mnoho lidí kolem sebe.
Více se dozvíte na stránce Givingbooksweek
a také se můžete zapojit k události na FCB.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[