🔝 KNIŽNÍ TIP č. 22 🔝

1.6.17
Krásný den!


     Dnes mám chuť na romantiku, takže podle toho vypadá i dnešní knižní TIP. Asi to dělá to teplé počasí, nevím. Každopádně mám poslední dobou víc a víc chuť číst romantické oddechové knížky. A nebo to taky dělá moje rozmlsání Papírovou princeznou 😰💕.

     Možná jste už tuto knihu zaznamenali, ale možná taky ne. Já už jsem si jí všimla asi před 14-ti dny a pak na ni zapomněla, ale dnes na mě opět vykoukla, asi znamení...

     Pojďme se tedy mrknout co pro vás mám a uvidíme, jestli vás kniha osloví.

📖 TIP pro 22. týden 📖


Víš, že tě miluju?
Estelle Maskame
Na léto v Kalifornii se Eden vůbec netěší. Má ho totiž strávit v nové rodině svého otce, kterého už tři roky neviděla. Prázdniny by měla prožít s třemi nevlastními bratry a novou „matkou“ – lidmi, které vůbec nezná a ani netouží poznat.
Na největší komunikační problémy naráží s Tylerem, nejstarším z bratrů. Nevyzná se v jeho divoké povaze, nemůže vystát jeho drzý pohled a ego vyšší než kopce v Beverly Hills. Pořád na něj ale někde naráží a čím víc poznává jeho svět nekonečných večírků a her, při kterých se porušují pravidla, tím víc jí zajímá. Začíná ztrácet hlavu pro lásku, která je zakázaná…

*DIMILY je zkratka tvořená z prvních písmen názvu prvního dílu trilogie Did I Mention I Love You? Autorka Estelle Maskameová má obrovskou fanouškovskou základnu a její série se ve světě stala fenoménem. Ve Velké Británii se DIMILY trilogie zařadila do žebříčku pěti nejlepších young adult knih všech dob.
 Info o knize:
Nakladatel: Fragment
Jazyk: česky
Pořadí vydání: 1.
Rok a měsíc vydání: 2017/06
Počet stran: 352
Typ, vazba: brožovaná, lepená

Co dodat:

  • ach jo, prostě ta obálka!!!
  • přijde mi to jako super čtení na léto
  • anotace mi připomíná knihy Abbi Glines (série Rosemary Beach) a já si tuto sérii neskutečně zamilovala - takže očekávám hodně podobný příběh
  • zakázaná láska? Klišé, ale proč ne!
  • hodnocení na goodreads k dnešnímu dni 3.92
  • doufám, že se první díl chytne, nerada bych, aby se vydání této série utnulo v tom nejlepším
  • děsně mě to láká, opravdu, takže já do knihy určitě půjdu - prostě letní čtení jako vyšité

Ukázka z knihy:


zdroj: http://www.fragment.cz/vis-ze-te-miluju-2/# 
Tak co říkáte na dnešní, dokonale letní, knižní TIP?
Užívejte krásného počasí!

vám poradí, kde nakoupíte knihu 
Víš, že tě miluju?
nejlevněji.

5 komentářů:

  1. O té jsem teda vůbec neslyšela :-) Ta obálka je pecková :-) Díky za tip Míšo (ach jo :))) )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna jsem ji objednala :-D. Nemohla jsem odolat, věřím, že to bude příjemné čtení ;-)

      Vymazat
    2. A tak paráááda, asi bych se měla zamyslet nad letním čtením na dovču :))) :-))

      Vymazat
    3. Já si myslím, že tohle by nemusela být špatná volba, uvidíme, až ji přečtu, tak ti dám vědět :-) Jinak můžu vřele doporučit na léto sérii Rosemary Beach :-)

      Vymazat
  2. Viděla jsem ji v Kosmasu, pastva pro oči :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[