🔝 KNIŽNÍ TIP č. 40 🔝

3.10.17

Zdravím vás, moji milí!

     Dnešek je tak akorát optimální pro váleníčko v posteli. Nevím jak u vás, ale tady prší...už od včera. Co takhle uvařit si kafíčko nebo čaj a zalézt si do pohodlného křesla s nějakou pěknou knížkou? Krásná představa, jenže já musím trčet v práci. To ovšem nemění nic na tom, že přesně tohle udělám, až se dostanu domů. Uvařím si hrnek čaje, vezmu knihu a zalezu si pod deku. Dnešní výběr knihy se vlastně pod tu deku docela i hodí 😄. Výběr potěší převážně milovnice erotických romancí. Představuji vám novinku od nakladatelství Baronet, kterou si určitě přečtu!

📖 TIP pro 40. týden 📖


Anotace:

Po bolestném rozchodu s přítelem Gillian nemá zájem o vážný vztah, okouzlující Jake Weston však do jejího života vtrhne jako bouře a jedna vášnivá noc přeroste v množství nezávazných sexuálních schůzek na různých místech světa. On je zkušený pilot a ona začínající letuška – v aerolinkách s přísným zákazem vztahů mezi zaměstnanci. Oba mají svá tajemství a každý jiné problémy s rodinou.
Neměli se zamilovat, jejich srdce měla zůstat v bezpečí, jejich skandální milostná aféra se jim však vymkla z rukou a je odsouzena k záhubě.
Tohle je jejich bouřlivá láska plná vzestupů, pádů a otoček. Zkrátka turbulence.

Info o knize:

Nakladatel: Baronet
Jazyk: česky
Pořadí vydání: 1.
Rok a měsíc vydání: 2017/09
Počet stran: 440
Typ, vazba: Kniha, pevná

Co dodat:

  • fajn, dobře! Ta obálka je kýčovitá.
  • možná půjde o další tuctovou eroťárnu
  • možná ale taky ne
  • mělo by jít o první díl série
  • kniha bude jednoduchou oddechovkou, nic náročného
  • od autorky jsem ještě nic nečetla a ani ji neznám
  • na goodreads má slušné hodnocení: 4,31 k dnešnímu dni - taky jste tak překvapení?
  • a sakra, právě jsem si na goodreads prošla komentáře ze zahraničí, včetně vtipných animací a dalších obrázků - asi na té knize opravdu něco bude
  • je jasné, že tenhle kousek nebude pro milovnice detektivek a krimi
  • tohle je prostě pro romantické duše
  • chcete něco říct? Já už jí mám doma 😋
  • Jestli si nejste jistí, tak si počkejte na recenzi, do knihy bych se měla pustit snad už o víkendu
Tak co na to říkáte, asi jsem nepotěšila každého, ale určitě se tu někdo najde, komu by se kniha mohla zamlouvat.
Užívejte!

4 komentáře:

  1. U nás počasí stejné, taky od včera, bez přestání prší :/ Takže až večer přijdu, mám v plánu to samé co ty :) Najíst, zalézt s knihou a nevylézat :) :) :) A na všechno ostatní dlabu :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jo a zapomněla jsem reakci na knihu :D Chtěla jsem říct, že si zase počkám, co ty na ní :) a pak se rozhodnu. Nějak se mi mi mění vkus, já tyhle žánry četla v do dvaceti :D pak jsem přestala a ted snad zase začnu? :D Každopádně anotace mě nikdy moc nenaláká (u těchhle žánrů) ale moc se mi líbí to prostředí aerolinek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Veru, i mě láká sex v letadle :-D
      Ale teď vážně, můj vkus na knihy se mění za pochodu. Ale jsem ráda, že chuť na tyto knihy mě ještě nepřešla, protože neznám nic lepšího na odreagování se :-)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[