VYHODNOCENÍ NAROZENINOVÉ SOUTĚŽE :-)

7.2.16
Zdravím vás moji milí....
máme tu neděli 7.2.2016  a to je den, kdy mělo dojít k vyhlášení vítěze v narozeninové soutěži Knižního deníčku :-).
Určitě jste zvědaví na koho se usmálo štěstí. Tentokrát jsem to opravdu nechala náhodě, žádné losování synkem se nekonalo...o vybrání vítěze se postaralo Random.org.
Zúčastnilo se vás krásných 25. O knihu Výjimeční lidé mělo zájem pouze 8 soutěžících a o Nejdelší jízdu 17. Sparks je zřejmě oblíbený a nebo převažují romantické duše ;-).
Nebudeme to nijak zdržovat, jdeme na to :-)

Výjimeční lidé


Tramtadadá!!! A vítězkou se stává We Ronnie. Gratuluji :-)

Nejdelší jízda

Tramtadadá!!! A vítězkou se stává Eva Vlaskova. Gratuluji :-)


Oběma výhercům gratuluji a všem ostatním děkuji za účast a přání všeho nejlepšího k narozeninám. Nebojte se, brzy si zase zasoutěžíme ;-)
Šťastným výhercům jdu okamžitě poslat e-mail....


2 komentáře:

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[