UNBOXING 01/2016_3

21.1.16
Ano....zase....snad tento měsíc už poslední :-D :-D :-D
Ale za tenhle vážně nemůžu. Bux mi prostě objednávku rozdělil, sice nechápu proč, protože druhá část přišla dva dny po první, ale prostě to tak udělali. Nebojte nic, bude to rychlé :-D. Kniha je pro mě a omalovánky pro kolegyňku :-).







Pusinka

 Jen na pár hodin si Alice Fancourtová odskočila od svého dvoutýdenního miminka. Starost o malou Florence svěřila svému manželovi. Jakmile však po návratu vstoupí do dětského pokoje, jako by se propadla do zlého snu. Trvá na tom, že dítě, které leží v postýlce, není její dcera. Její manžel David tvrdí, že Alice buď lže, nebo se zbláznila. Jenže Alice ví, že musí policii přesvědčit, než bude příliš pozdě… První román, ve kterém se čtenářům představují policisté Charlie Zailerová a Simon Waterhouse.

Antistresové omalovánky: Mandaly

 Připojte se i vy k celosvětovému fenoménu antistresových omalovánek! Nádherné obrazce světoznámé umělkyně Jenean Morrisonové můžete vybarvovat celé hodiny - odreagujete se a zklidníte svou mysl. Vámi zvolené barevné kombinace budou navíc vždy jedinečným originálem.
A další bodíky :-).
Pusinku vám určitě vysvětlovat nemusím, četla jsem tolik skvělých recenzí, že jen blázen by si tuto knihu nekoupil nebo nechtěl přečíst. AMEN :-D

7 komentářů:

  1. Pusinku jsem dala sestře k vánocům, tak snad se jí bude líbit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím každá recenze, co jsem na ni četla, byla jednoznačně pozitivní, určitě se bude líbit mě i sestře :-)

      Vymazat
  2. Antistresové omalovánky jsou super :) A knihu zatím neznám :))

    http://my-ideallife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem měla takto rozdělenou jednu objednávku :-D Pusinka je moc pěkná, přeji pěkné čtení a vybarvování :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jej, teď jsem si všimla, že omalovánky nejsou pro tebe :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[