Měsíční shrnutí 12/2015

1.1.16
Než jsem se nadála je tu poslední měsíční shrnutí roku 2015.
Ač jsem měla 14 dní volna, povedlo se mi přečíst pouze 4 knihy. Znáte to, svátky, shon, přípravy, pečení cukroví atd... Víc jsem toho prostě nestihla, ale i tak jsem spokojená, protože všechny knihy mě vážně bavily.

1.) Má je vina od Claire Mackintosh
Tahle kniha mě opravdu velmi oslovila, přirovnávám jí ke knize Zavři očka svý, měla pro mě stejnou sílu a váhu. Vřele ji všem doporučuji.
Recenze ZDE.
Hodnocení: 5/5








2.) Na velké planině - Johan Theorin
Jeden z prosincových recenzních výtisků od Moby. A hlavně, můj oblíbenec Johan Theorin. Já jeho knihy prostě miluji a velmi ráda jsem od něj okusila i něco jiného. Tato kniha povídek je velmi zajímavá.
Recenze ZDE.
Hodnocení: 5/5



3.) Šamanský bubínek - Jarmila Pospíšilová

Druhý recenzní výtisk je taktéž od Moby a je jí další, pro mě druhá zkušenost s původní českou detektivkou. Tentokrát to předčilo má očekávání.
Recenze ZDE.
Hodnocení: 4/5





4.) Všechny staré nože - Olen Steinhauer

Rok 2015 jsem nemohla zakončit lépe. Tohle byla prostě špionážní pecka. Sice krátká, ale zato hodně dobrá. Velká spokojenost!
Recenze ZDE.
Hodnocení: 5/5




A toto je přátelé vše, toto je mé zakončení roku 2015 a do toho nového vstupuji s knihou od Jo Nesboho - Krev na sněhu.... 
Vaše dotazy a případné komentáře velmi ráda zodpovím :-). Mějte krásný den. :-)

3 komentáře:

  1. Ahoj! :) Promiň, že musím psát sem, ale je to jediné, kde jsem tě našla. Jde o to, že jsi se účastnila mojí giveaway, ale tvůj koment se mi odeslal 2x. Já ho odstranila, ale tím jsem smazala i ten druhý... :/ Nemáš ten text ještě nějak zkopírovaný? :/ Nerada bych, kdyby jsi přišla o spravedlivé vyhlášení...
    http://my-ideallife.blogspot.cz/2016/01/novorocni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jednou fakt promiň :/

      Vymazat
    2. Ahoj, nevadí, to se stane. Já jsem si totiž poprvé nevšimla hlášky, že komentář bude uveřejněn až po schválení, proto jsem ho odeslala 2x. Pošlu to znovu, jestli je to možné. :-)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[