UNBOXING 09/2016

6.9.16
Zdravím vás u prvního zářijového unboxingu!

     Minulý týden mě s velkým nadšením oslovilo nakladatelství Albatros media s nabídkou pro ně recenzovat knihy, hlavně novinky. Dlouho se mi nenaskytla tak pěkná, milá a vstřícná komunikace. Klobouk dolů. Jejich nabídka se netýkala jen knih, ale i jiných věcí a to mě potěšilo o to víc, ale nepředbíhejme, uvidíme...
Mnozí z nás máme jistě podobné zkušenosti, kdy různá nakladatelství osloví recenzenty a pak je ticho po pěšině, komunikace je na bodě nula a většinu z nás omrzí, se neustále připomínat. Mám dojem, že u Albatrosu to nehrozí. Doufám, že tato spolupráce povede ke vzájemné spokojenosti.

     Ale co jsem si vlastně na poprvé vybrala za knihu? Poslední dobou se v mém hledáčku objevila tato zajímavá kráska, o které se mluví zatím v kladných ohlasech. Je to sice maličko mimo můj žánr, ale ty ohlasy mě natolik přesvědčily, že jsem prostě knihu musela mít.

Pojďme se tedy podívat, co se v balíčku ukrývalo :-)








Úžasný a mrazivý příběh na motivy příběhu Krásky a Zvířete. Když devatenáctiletá lovkyně Feyre zabije v lese vlka, odvleče ji podivný tvor do svého doupěte, které se ukáže být jiným světem. Tam zjišťuje, že únosce není zvíře, ale Tamlin – jedna z nesmrtelných bytostí, které kdysi vládly světu. Nenávist se postupně mění v lásku a Feyre musí přijít na způsob, jak zachránit tajuplný svět i svého únosce.

Tak co vy na to? Už jste někdo četl?
Mějte pěkný den. :-)

20 komentářů:

  1. Četla jsem, ale čekala jsem od toho teda mnohem víc. Docela mě to zklamalo, ale na druhý díl se i tak těším. Přeju, ať se líbí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem tedy zvědavá, jak to bude působit na mě, díky za názor :-)

      Vymazat
  2. Tak to jsem zvědavá na Tvoji recenzi. Podobný žánr jsem snad u Tebe ještě neviděla :) já se na ni koukám už dlouho a pořád přemýšlím, jestli do ní jít nebo ne. Tak asi rozhodneš Ty, právě proto, že tyto knihy moc nečteš. Těším se na recenzi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačko, máš pravdu, bude to taková malá výzva, ale shlédla jsem na ni video u Molly v knize a prostě mě nadchla. Vím, že to bude jiné a asi proto jsem o to víc zvědavá :-D

      Vymazat
  3. Gratuluji ke spolupráci :-) Knihu jsem také zahlédla a přemýšlím o ní. Hezké čtení
    S.

    OdpovědětVymazat
  4. Nečetla, ale zaujala, třeba se mi bude líbit, počkám na recenzi. Užij si čtení!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji k nové spolupráci! :)
    Knihu mám doma také, ale ještě jsem se k ní nedostala, tak jsem zvědavá, jak se Ti bude líbit :)
    Přeji pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  6. Také gratuluji k nové spolupráci :) Nejnovější spolupráci jsem teď v létě navázala s Bránou, ale přesně jak říkáš, napsali mi její podmínky, já na ně odepsala a od té doby (červenec) se mi neozvali. Už jsem jim několikrát psala, i na fb. Musím se zklamáním říct, že zrovna od nich jsem takovéto jednání nečekala.
    Dvůr trnů a růží číst neplánuji, ale přeji, ať se líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, je to prostě k naštvání, mám dojem, že nás kolikrát oslovují roboti a ne lidé :-(

      Vymazat
  7. Tuhle knihu si chci take precist, uz se tesim na recenzi :) A gratuluji ke spolupraci :)

    OdpovědětVymazat
  8. Míšo, užij si nový žánr :) A s těmi spolupracemi máš pravdu. Stejně jako Lenka nechápu nakladatelství Brána, proč rozhodilo sítě, napsalo maily a tím to skončilo. Ať se ti s Albatrosem daří :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Šárko, musím říci, že mě to opravdu mile překvapilo. Zatím nejlepší psaný kontakt, který jsem zažila. Vlastně ještě jsem taky spokojená s Luckou z Martinusu :-)

      Vymazat
  9. Gratuluji k nové spolupráci, Míšo, a moc se těším na recenzi - obzvlášť proto, že bych (stejně jako další) tento žánr u Tebe moc nečekala, takže mě zajímá, co na knihu řekneš. Přidávám se s tou Bránou, myslela jsem, že jsem v tom sama a vidím, že to tak proběhlo asi u všech... Přeji Ti krásný den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :-D, máš pravdu, bude to pro mě taková novinka, ale nevím proč, kniha mě opravdu moc lákala a mám hlavně možná i chuť na malou změnu :-)
      Měj také pěkný den. :-)

      Vymazat
  10. Na Dvůr trnů a růží se mám také zálusk *.* ať se knížka líbí a gratuluji k nové spolupráci :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[