SOUTĚŽ! - Na zabití

4.7.16
Znovu vám dnes přeji hezké pondělí,
jak jsem již slibovala, mám tu pro vás novou soutěž, tentokrát se jedná o audio knihu!
Myslím, že určitě stojí za to zkusit svoje štěstí, protože tato kniha láká i mě samotnou!
Oč budeme soutěžit tentokrát?
Anotace:
Cizím lidem se nikdy nesvěřujte se svými problémy. Úspěšný podnikatel Ted Severson, který zbohatl na internetových startupech, při čekání na odložený let z Londýna do Bostonu toto pravidlo poruší. Snad proto, že vypije příliš mnoho martini, anebo že je neznámá Lily, která se s ním dá do řeči v letištním baru, až příliš přitažlivá. Z nezávazné konverzace se vyklube důvěrná hra na pravdu a přiopilý Ted se svěří, že ho jeho manželka podvádí. Lily zcela vážně prohlásí, že někteří lidé si nezaslouží žít, a bude-li chtít, pomůže mu ženu zabít. Ted netuší, že Lily má své vlastní temné tajemství, a tak ve chvíli, kdy by to snad ještě šlo, před jejím návrhem necouvne…
Více o knize ZDE.

Soutěžit mohou osoby s doručovací adresou na území ČR i SR
Soutěž potrvá od 4.7. do 18.7. 2016
Podmínkou je vyplnění soutěžního formuláře.
klik - !Soutěžní formulář! - klik
Všechny odpovědi naleznete ZDE!

Sponzorem soutěže je www.audioteka.cz
Výhru bude zasílat www.audioteka.cz

Přeji hodně štěstí a budu ráda za sdílení soutěže :-)

1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[