Netradiční unboxing - spíše jen náznak nového přírůstku :-)

20.7.16
Opět vás zdravím,
     získala jsem nový recenzní výtisk od www.ereading.cz z čehož mám obrovskou radost, protože konečně provětrám i svůj Pocket Book :-)
     Představím vám knihu, která mi po virtuální síti dolétla :-)





Eclipse Bay - Rodinná msta - elektronická kniha
Rodiny Harteů a Madisonů se vždy nenáviděly. Nenáviděli se jejich dědečkové. Nenáviděli se jejich otcové. Jako další generace by se Hannah a Rafe měli nenávidět také, jenže Hannah Harteová – úspěšná svatební koordinátorka se skeptickým pohledem na manželství – si moc dobře pamatuje na dávnou noc na pláži, kdy se z Rafea stalo mnohem víc než jen „ten pitomý Madisonův kluk“. A Rafe si vzpomíná na hrdinské gesto, jež prokázalo, že nespoutaný duch Hannah je silnější než jakákoliv nenávist – a zachránilo ho před téměř jistým zatčením.Nyní se Rafe a Hannah po letech opět shledávají díky překvapivému dědictví a vracejí se do Eclipse Bay a k nepřátelství, jež stále rozděluje a zároveň spojuje jejich rodiny. A objevují cosi, co je příjemné a znepokojující zároveň. Rafe a Hannah nenávist necítí. To ani zdaleka...

Knihu jsem si zadala i do svého wishlistu v minulém měsíci, hodně mě lákala anotace a myslím si, že by to mohla být celkem zajímavá knižní série. Od Amandy Quick už doma nějaké knihy mám, jen se na ně bohužel nedostalo. 
Očekávám zajímavou rodinnou ságu opepřenou zakázanou romancí!
:-)

Četli jste už něco od této spisovatelky, nebo jste už stihli přečíst třeba i tuto knihu? 
Dejte mi vědět.

Mějte se prímově a užívejte sluníčka, než nám ho víkend sebere ;-)

8 komentářů:

  1. Knížku jsem zaregistrovala a může být fajn :) Jsem zvědavá, co na ni, Míšo, řekneš :) Užij si čtení...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Šárko, jsem akorát za půlkou a musím říci, že zatím dobré. Je to zatím pěkná romantika, samozřejmě čekám ještě mnohem víc, protože to nepřátelství rodin určitě ještě něco nabídne :-)

      Vymazat
  2. Tahle mě velmi láká, mám ji v seznamu přání, takže jsem zvědavá na recenzi. Ať se kniha líbí!

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, tak nějak v tomto duchu se to nese... ;-) Každopádně čte se to opravdu velmi dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný přírůstek do čtečky :)
    Ať se líbí :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[