Měsíční shrnutí 07/15

31.7.15
Dnes je 31.7. A co to znamená? No, že je čas sepsat měsíční shrnutí :-)
Ač jsem si myslela, že toho stihnu přečíst trošičku víc, tak bohužel...stihla jsem tak akorát svůj běžný standardní počet. Suma sumárum: 5 kousků
Ale čtení není žádná soutěž a i pět knih je celkem slušné číslo ;-)
Strašně jsem se těšila na letní dny, kdy se člověk může natáhnout na sluníčku, popíjet nějaký ten letní drink a v klidu číst. Bohužel ne vždy bylo toho klidu dostatek :-D




Červenec jsem započala s knihou od J. Wilder - Topím se v tobě a můžu vám říct, že ničím lepším už jsem začít nemohla. Nádherné nastartování léta. Recenzi na tuto krásku najdete ZDE. Tuto knihu vřele doporučuji všem, kdo mají rádi zamilované romány s kapkou toho problému a sexu.

Jako druhou knihu jsem si vybrala Trable od S. Towle. Tahle kniha je stejného žánru, jako Topím se v tobě, jen je o dost slabší. Jak stylem psaní, tak dějem. Je to takový běžný slabší průměr. Ale i tak jsem si dobře početla a věřím, že i přes moje menší zklamání, si kniha najde dost svých skálopevných příznivců, díky nimž možná vyjdou i další autorčina díla. Recenze ZDE.

Když jsem dočítala Trable, tak se na mě usmála štěstěna :-D. Protože když jsem na konci měsíce 06 dočetla první díl série Rosemary Beach I., byla jsem dost rozrušená :-D Kdo četl, tak jistě chápe. To zakončení, to jako vážně??? Ale, bylo mi dopřáno přečíst si druhý díl dříve než mohl spatřit světlo světa v tištěné podobě. Díky internetovému obchodu bux.cz jsem si mohla přestat okusovat nervozitou nehty a přečíst si pokračování toho, co mě tolik v prvním dílu rozrušilo :-D. Takže dalším kouskem v červencovém seznámku je Rosemary Beach II. Za hranicí nevinnosti od úžasné Abbi Glines. Knihu jsem četla elektronicky a slupla ji stejně jako první díl mezi obědem a svačinou. Skvělá série! Není třeba nic víc dodávat :-), více v recenzi ZDE.

Znáte to, čeho je ale moc, toho je příliš a i když jsem si tyto sladké krásky přečetla s chutí a byla z nich nadšená, tak prostě přišel čas na něco...jak jen to říct...divočejšího :-). Netušila jsem však, že když sáhnu po knize Bílé kosti od G. Mastertona, že zažiju něco více než jen divokého :-D. Vážení, tenhle irský spisovatel to teda umí rozjet, to vám povím. Kdo má chuť na skvělý thriller s trochou mystiky, pak tohle je ta správná volba. Bílé kosti jsou prvním dílem ze série Katie Maguireová a já se už teď těším na další pokračování. Pecka! Recenze ZDE.

A jako poslední tu mám žhavou novinku od známé spisovatelky Jodi Picoult, kterou možná znáte díky její předchozí knize Vypravěčka. Jodi Picoult a její Čas odejít co dodat...prostě další nádherný román, ve kterém si přijdou na své i milovníci zvířat, potažmo slonů a také milovníci nadpřirozena. Ale nebojte se toho. Vážně je to nádherný příběh, který rozhodně bude lámat žebříčky prodejnosti. Jodi opět nezklamala. Knihu jsem opět získala jako e-book od internetové knihkupectví bux.cz - vychází 3.8. 2015. Opět jim patří velký dík :-).
Recenze ZDE.

Jsem spokojená! :-) 
A to se všemi knihami! :-)

Pokud budete mít jakékoli dotazy, či připomínky, tak neváhejte a pište. Pište i svoje vlastní názory, jsem za ně moc ráda, klidně mi napište o knihách, které jste přečetli vy sami a které vás oslovily natolik, že je třeba o nich světu povědět :-)

Tak zas někdy...pa :-)

url...www.bux.cz

5 komentářů:

  1. Červenec plný krásných knih :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Topím s ev tobě teď vidím skoro všude a pořád a vůbec nemám chuť si to přečíst...právě kvůli té propagaci všude :D Bílé kosti jsem četla a byla jsem nadšená, druhý díl mám úspěšně za sebou a taky pecka.. :) Teď si ještě počkat na ten třetí..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mám to stejně, takže tě naprosto chápu, pokud se okolo mě něco takhle moc propaguje, pak k tomu mám vyloženě odpor, já ji naštěstí stihla přečíst a moc jsem toho ještě o ní nevěděla :-). Jsem ráda, že jsi mě navnadila i na ten druhý díl. Chystám se na něj, jen co dočtu recenzáky :-). díky za tvůj komentář ;-)

      Vymazat
  3. Krásné knížky :) Hlavně Topím se v tobě, Hranice nevinnosti, ty vypadají opravdu dobře :) Tak přeju pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[