ROZBALOVAČKA 02/2017_2

7.2.17

Hezké úterý vám všem 😊!

     Ač jsem dnes žádný balíček nečekala, tak dorazily hned dva. Věděla jsem samozřejmě co se v nich ukrývá, ale netušila jsem, že dorazí takovou bleskovou rychlostí. Oba balíčky v sobě ukrývají recenzní výtisky, takže se pojďme podívat, co jsem si vybrala.

📖 Balíček od nakladatelství MOBA 📖







Anotace:

Bývalá agentka FBI Brigid Quinnová zažila psychopatů víc než dost. Chce nechat vše za sebou a vybudovat si v Tucsonu nový život s manželem, přáteli a klidnou prací soukromého očka. Po smrti švagrové se ujme sedmnáctileté neteře, která však začne projevovat nezdravý zájem o pitvání různorodé zvířeny. Brigid mezitím slíbí místnímu páru pomoc s vyšetřováním smrti jejich syna – ani to nakonec není tak snadné. Její dům přestává být útočištěm a všude jako by číhaly nové hrozby. Brigid neví, jestli může vůbec někomu věřit. Nebo je to jen tím, že se ďábel nastěhoval blíž?
Becky Masterman už možná znáte díky její knize Běsni a zuř, což je první díl série s Brigid Quinnovou do které teď patří i Boj se tmy. Jde tedy o druhý díl. Bohužel já jsem ten první ještě nečetla, ale mám ho doma. Knížka má celkem slušné hodnocení a tak jsem věřila, že druhý díl bude dobrý a anotace je opravdu lákavá, třeba se mi povede stihnout přečíst i první díl, než se vrhnu na tento. Uvidíme.

📖 Balíček od Knihy Dobrovský - edice Omega 📖





Anotace:

Milostné dopisy slavných mužů, díl první, je sbírka romantických milostných dopisů slavných osobností minulosti i současnosti. Když Carrie Bradshaw, hrdinka seriálu a filmu Sex ve městě, z této krásné sbírky předčítala Panu Božskému, miliony žen po celém světě začaly tuto knížku shánět. Nyní máte možnost i Vy přečíst si romantické milostné dopisy, které napsali slavní muži jako Ludwig van Beethoven, Napolean Bonaparte, Robert Browning, Lord Byron, Lord Randolph Churchill, Winston Churchill, Mark Twain, Oliver Cromwell, F. Scott Fitzgerald, Gustave Flaubert, Johann Wolfgang von Goethe, Victor Hugo, James Joyce, Franz Kafka, John Keats, Jack London, Wolfgang Amadeus Mozart, Theodore Roosevelt, Jr., George Bernard Shaw, Lev Nikolajevič Tolstoj, Vincent Van Gogh, Voltaire a další. 

Navždy Tvé,
navždy mé,
navždy naše...

Chápete mě, že? Nešlo si tuto knihu nepřát a nepožádat o ní!
Díky bohu za film Sex ve městě, jinak by mi úplně unikla. 
S touto knihou mám prostě spjatý ten film a scénu, kdy Carrie leží s božským v posteli a on si jí dobírá kvůli čtení knih z knihovny a ona mu pak předčítá Beethovenův dopis své lásce...

Můžu vám říci, že jsem jen zběžně nahlédla a chrochtala si hned blahem. Je to prostě nádhera ♡.


Tak, to jsou moje nové přírůstky, co na ně říkáte? 


14 komentářů:

  1. Ach, Milostné dopisy slavných mužů... :-) Těším se na recenzi!
    Boj se tmy by mi měla také dorazit společně s další knihou...
    Hezké čtení ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soni, přesně tak...ach. To je úplně pastva pro oči. Dokonalost :-) Já je možná přelousknu ještě dnes večer, to asi nevydržím :-D. Měla bych číst toho Bratra a do 9. ho stihnout zrecenzovat, ale asi bude muset počkat :-D.
      Dorazí určo brzy, záleží na datumu vydání té další knihy. Ty jsi si brala ještě ty skořápky, že? Na ty jsem také koukala, ale to už bych toho měla až nad hlavu :-(.
      A to bych ještě ráda přečetla ten první díl Běsni a zuř, abych mohla navázat na toto pokračování. noooo, nevím :-D
      Díky, i Tobě hezké čtení :-)

      Vymazat
    2. Aspoň bude recenze dřív a já nebudu muset čekat :-D To víš, že jo! Bratr počká :-D
      Přesně tak, já jsem si brala ještě Skořápky...ten úryvek, co MOBA zveřejnila, byl zajímavý, tak jsem si řekla, že to zkusím :-)
      Máš toho nemálo :-D Ale vsadím se, že stihneš přečíst i Běsni a zuř ;-)

      Vymazat
    3. Ti nevím, Soni :-D. Leden byl na čas dobrý, ale teď už cítím v kostech, že slábnu :-D. A hlavně tu mám ještě tu Grišu a tu bych taky chtěla přečíst přednostně :-D.
      Ať se knihy líbí a brzy dorazí :-)

      Vymazat
  2. Jééé, koukám, že už chodí Moba :) Dopisy mají tak pěknou obálku, jsem zvědavá, jak se ti budou líbit. Pokračová Brigid Quinnové si ke mně možná taky nejde cestičku. Sice to nebyla pecka ten první díl série, ale něco to do sebe mělo. Ať se knihy líbí, Míšo :)

    OdpovědětVymazat
  3. obe knihy vidim prvne, hezke cteni :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moba překvapila, celkem velká rychlost! Já jsem teda zamilovaná do druhé knihy. Od té doby, co jsem ji vidělav Sexu ve městě, chtěla bych ji mít doma. Romantika! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Moba byla hodně rychlá. A Milostné dopisy? Musíš je mít, víc není co dodat :-)

      Vymazat
  5. Na Dopisy jsem viděla reklamu a asi se po knížce povídám! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Obě knihy vypadají skvěle, ale dopisy mě lákají už jen svou obálkou. Jsem zvědavá na recenze :)
    Můžu se jen zeptat, s kým komunikuješ v Dobrovském? Já jsem hledala nějaký kontakt, ale žádný konkrétní jsem nenašla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Dobrovském s pí. Tesařovou a Omegu má na starost p. Šoták.
      Na dopisy se určitě podívej, stojí za to :-)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[