RECENZE: Hon na mrtvého - Tim Weaver

3.8.18





Člověka mohou potkat i horší věci než je smrt!

Info o knize:

  • název: Hon na mrtvého 
  • orig. název: Chasing the Dead
  • série: David Raker (1.)
  • autor: Tim Weaver
  • žánr: Detektivky, Romány, Thrillery
  • nakladatelství: Mystery Press
  • rok vydání: 03/2018
  • počet stran: 384

     První případ Davida Rakera. Ano první a přesto u nás vychází až jako pátý v pořadí. Proč? Toť otázkou. Mystery Press k tomu měl jistě dobrý důvod. Já se zprvu domnívala, že nakladatelství sázelo na jistotu a hlavně kvalitu novějších dílů této série. Ale po přečtení Honu na mrtvého jsem usoudila, že by byla hloupost si to myslet, protože první díl rozhodně nezaostává před ostatními, ba naopak. Dle mého názoru předchozí knihy hravě strčí do kapsy!

     Tento díl pro mě bude asi už navždy zásadním z celé série, nejen kvůli překvapivé kvalitě, čtivosti a perfektnímu příběhu, ale hlavně z důvodu, že jsem se konečně Davidovi koukla lépe a zblízka do duše. První díl nám totiž představuje hlavní příčinu toho, proč je soukromý vyšetřovatel David Raker právě takový, jaký je. Odhalujeme dopodrobna jeho minulost a soukromý život o kterém se sice další díly zmiňovaly, ale rozhodně ne tak naplno, jako je tomu právě v Honu na mrtvého.

Recenze psána pro portál Chrudimka.cz - pokračování článku ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[