Smrtící byznys - kniha s tématem, které si zaslouží podporu!

19.9.17

Zdravím vás, moji milí čtenáři.

     Vy víte, že jen tak něco nepodpořím. Ale když mě oslovila spisovatelka Hana Hindráková s prosbou o podporu a zviditelnění její nové knihy Smrtící byznys, dlouho jsem neváhala.
     Hanka Hindráková je známá svými knihami z Afrického prostředí. Smrtící byznys není výjimkou, ale také není jen tak nějakou obyčejnou knihou.
     Smrtící byznys, stejně jak vypovídá název, v sobě opravdu nese kus od obojího a autorka se nám snaží přiblížit celkem aktuální a závažné téma. Nezavírejme oči před tím, co se na černém kontinentu děje, nebuďme vůči tamní situaci slepí ani hluší.


S hrdostí tento titul velmi ráda podpořím, to je totiž to nejmenší co můžu udělat.

Román  pojednává o závažné problematice falešných léků dovážených z Číny. Léky, které v nejlepším případě místo účinné látky obsahují mouku nebo cukr a v tom horším třeba i jed na krysy, nemrznoucí kapalinu, leštidlo, rtuť a jiné chemikálie a jedy. Dost smrtící koktejl nemyslíte?
Kniha vznikla za přispění Státního ústavu pro kontrolu léčiv, Světové zdravotnické organizace, Interpolu a dalších institucí.




Kniha vychází 18.9.2017 

Přeji autorce hodně úspěchů a mnoho dalších skvělých knih.
Odvádí práci na kterou může být patřičně hrdá!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[