Shrnutí týdne #6

14.2.17

Zdravím vás, moji milí čtenáři!

     Jsem tady s dalším článkem týkajícím se týdenního shrnutí přečtených knih a nových přírůstků. V šestém kalendářním týdnu (6.2.-12.2.2017) jsem přečetla tři knihy a samozřejmě mi i něco málo přibylo do mé knihovničky (dva recenzní výtisky a čtyři nakoupené knihy) 😊.

1.) BRATR - JOAKIM ZANDER
První přečtenou knihou byl recenzní e-book od eReading.cz! Šlo o žhavou novinku, jejíž vydání bylo v den přečtení už na spadnutí. Jde o pokračování série, první díl nesl název Plavec, i tu jsem četla a musím říci, že už tomuto autorovi pomalu přicházím na chuť!
Je to ovšem velmi náročné čtení, žádná oddechovka!

2.) MILOSTNÉ DOPISY SLAVNÝCH MUŽŮ
Tato kniha je kapitolou sama o sobě, je to něco nádherného, něco, co prostě musíte mít a být na to pyšní. Ač má kniha rozporuplné hodnocení, hlavně kvůli překladu či obsahu, já na knize nenacházím nic špatného. Byla jsem maximálně spokojená!!!
3.) ÚSVIT - AMANDA QUICK
Úsvit je druhým díle Eclipse Bay Trilogy série. Opět velmi vydařené, láska, nenávist a napětí v dokonalé kombinaci. Příjemné dámské čtení!
A teď už se dostáváme k novým přírůstkům, nejdříve tedy ty recenzní výtisky!
Knihy, které jsem si nakoupila v LK
Nešlo je tam za tu cenu nechat. Kufr p.S. jsem chtěla už hodně dávno, takže to byla jasná volba a Zrzka mě celkem láka, bude to nenáročné čtení, ještě musím ovšem sehnat i ty ostatní díly...
Objednávka z Megaknih
Nákup v Knihkupectví Neoluxor Plzeň Plaza
Tak, takový byl můj uplynulý týden. Krvavé ostří jsem si koupil za statečnost, když jsem se synem vydržela v kině dokoukat Lego Batman... jako...dobrovolně na to nechoďte!!! 😃
Zázraky z nebe jsem objevila úplně náhodou a jsem moc ráda za to, že jsem si je koupila, včera jsem je dočetla a opravdu za to stály!

Mějte krásný den 

10 komentářů:

  1. Moc pěkný výběr knih. Krvavé ostří mám již přečtené a ikdyž to není pokračování tak je super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Strašně se na to těším, bude to taková vsuvka před posledním dílem :-)

      Vymazat
  2. Tak to jsi mela bohate :-) Ja jdu dneska s kolegynkama na zakusek a asi vyjdu driv a taky mrknu do LK. Ale nedelam si velke nadeje...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda je, že poslední dobou jsou LK hodně vybrané. Ale na Kufr pí. S. jsem měla spadeno už dlouho a je i vidět, že jde na dračku. Ale zkus tam zajít, za to nic nedáš :-)

      Vymazat
  3. Priznávam, že väčšinu kníh nepoznám až na tú poslednú, každopádne viaceré vyzerajú zaujímavo a je super, že sa ti aj obsahovo páčia :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevadí, že je neznáš, o to mám větší radost, když je poznáš právě u mě :-D ;-)

      Vymazat
  4. Pěkné knihy :-) Já nevím, ale já málokdy v LK něco objevím, jen tam tak bloumám a nic, a když teď vidím, co jsi tam objevila, asi se budu muset dívat lépe. Krvavé ostří je samozřejmost a ještě k tomu všemu za statečnost... :-D
    Mně maminka udělala radost k Valentýnu a koupila mi Kouzelný náramek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Soni. :-) Máš pravdu v LK je to poslední dobou marné, ale zase musím říct, že já nikdy s prázdnou neodcházela, tak ti nevím :-D. Ale to je tou chorobou, já prostě nemůžu vylézt bez knížky i za tu cenu, že jí nebudu číst :-D
      Noooo, jako ten film byl děsnej!! Musela jsem si jít prostě něco koupit :-D
      Zlatá maminka!!!! Kouzelný náramek je nádherný a dám ruku do ohně, že budeš nadšená! :-)

      Vymazat
  5. Pěkné knihy! Boj se tmy mám právě rozečtené. Zatím zajímavé, ale jsem na sté stránce a nic extra se tam neděje :D Klidný rozjezd :D
    Nicméně Ty dopisy strašně moc také chci :D To je kniha, na kterou od Sexu ve městě toužím po nocích :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dopisy si určitě pořiď :-)
      A to mi ani neříkej, že se tam nic neděje, dnes tu knihu začínám číst :-/

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[