ROZBALOVAČKA 02/2017_6

21.2.17
NE, opravdu za to nemůžu, že mi to chodí takhle rozkouskovaně. Pak to vypadá, že nedělám nic jiného, než rozbaluji nebo nakupuji. Ale opravdu to tak není.
     Právě před chviličkou mi dorazil nový recenzní výtisk, samozřejmě očekávaný. Nakladatelství Omega poslední dobou celkem často pořádá recenzní konkurzy na svoje novinky. Někdy se zúčastním, jindy ne, podle toho, jak mě zaujme kniha. Tahle mě zaujala moc! Myslím, že to bude akorát počteníčko pro mě. Napětí a romanťárna. Fakt jsem na to hodně zvědavá.






Anotace:

Velmi úspěšná autorka bestsellerů New York Times Kay Hooper spřádá příběh o zradě a druhé šanci dvou milenců, které rozdělí poslední mise. Katrina Keller, absolventka vysoké školy, se naučila využívat každou svou dovednost a pracuje jako agentka, aby pro Američany vyslídila citlivé informace. Ale poté, co byla její identita částečně odhalena, jiný federální agent – a zároveň její životní láska – nabude dojmu, že Katrina zradila svou vlast. Katrina reaguje tím, že skrývá svou bolest a hledá útočiště v nedůležité operaci v zábavním parku. Když už si myslí, že je ze všeho venku a může jít dál, Skye Prescott jí znovu zkříží cestu.
Skye nikdy nezapomněl na Katriinu zradu. Ukryt v temnotě, promění se v bezohledný a nemilosrdný přírodní živel. Když mu ale jeho další mise přivede Katrinu zpět do života, rychle si uvědomí, že udělal hroznou chybu, když jí nevěřil. Skyova povaha vyžaduje rychlý zásah. Když ví, co chce, neexistují pro něj žádné překážky. Dokonce ani Katriiny protesty mu v tom nemohou.

Tak co na ní říkáte? Mě to opravdu láká a hlavně má asi jen 150 stránek, takže to bude brnkačka. 
Jde ale o sérii, tak pozor, pokud to bude dobré, tak se zase načekáme a to nemám ráda...

12 komentářů:

  1. Tak to jsem zvědavá, co na ni řekneš. Rozjet příběh jen na 150ti stranách... jsem fakt zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle vypadá slibně, jsem zvědavá na recenzi. Pokud to autorka na 150 stránkách zvládne nějak obstojně, určitě jí dám šanci :) Ať se kniha líbí, Míšo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aby to vůbec stihla rozjet, ale ta anotace mě opravdu nalákala :-)

      Vymazat
  3. Kniha vypadá zajímavě, ale těch 150 stran se mi nějak nezdá :-D Určitě se přijdu podívat na recenzi :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, mě tedy taky ne. Ona na první pohled nepůsobí zase tak tence, ale je to na tom hrubším papíře, tak asi proto. Lekla jsem se toho, protože se přiznám, že jsem na počet stran před tím nekoukala, ale uvidíme :-)

      Vymazat
  4. Kniha vypadá opravdu dobře :)
    Užij si čtení a moc se těším na recenzi :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[