UNBOXING - 10/2016_5

3.11.16
Znovu vás dnes zdravím,
     mám tu pro vás jednu malou rozbalovačku. Na FCB bazárku jsem natrefila na velmi zajímavou knihu a jelikož jsem nedávno podlehla žánru fantasy, tak jsem neodolala. Nehledě na skvělou cenu (155,-) i s poštovným, prostě jsem tu knihu potřebovala. Tímto bych chtěla tedy i poděkovat Adris z blogu  Adris Books, která knihu nabízela k prodeji :-).
Jste zvědaví?
Pojďme se tedy podívat :-)




Vélin Al Sorna, zasvěcený Šestému řádu, byl od dětství cvičen k boji a zabíjení ve službách Víry. Řád se stal jeho jedinou rodinou. Vélinův otec sloužil jako rytíř králi Janusovi, panovníkovi Sjednoceného království, rozhodl se však Vélina zbavit jeho práv a v pouhých deseti letech ho zanechal na prahu Šestého řádu. Chlapec ho za to nenávidí. Během pobytu v řádu se Vélin dozvídá zatím netušené podrobnosti o své matce, která zemřela, když byl ještě dítě. Postupně také odhaluje důvody, jež jeho otce vedly k tomu, že ho řádu svěřil. Jedna pravda je však důležitější než všechny ostatní: Vélina Al Sornu čeká budoucnost, kterou má teprve pochopit. Budoucnost, jež změní nejen království, ale také celý svět.


Nejen, že má kniha skvělé hodnocení, jak na DK tak i Goodreads, ona má i nádhernou obálku. 
Anotace mě utvrdila v rozhodnutí. 
Doufám, že se mi bude kniha líbit.
Budu moc ráda za nějaké reakce čtenářů, kteří už třeba tuto sérii četli.

 Míša :-)

19 komentářů:

  1. Četla jsem první a druhý díl, a zrovna teď už mám (snad) doma i ten poslední. Jako milovník fantasy žánru, tady tedy historické fantasy, jsem byla nadšená, nejen světem, který autor vytvořil, ale také jeho vypravěčským umem, který je naprosto skvělý.
    Byla jsem trochu zklamaná z druhého dílu, kde autor odsunuje Vélina do pozadí, ale i tak se mi líbil. Takže doufám, že se ti knihy budou líbit a přeji příjemné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda Míšo, ty jedeš v té fantasy, super :) Ať se knížka líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to úplně pohltilo :-D. Dřív jsem krimi prokládala romantikou a teď tímhle, je to taky úžasný relax. Je to jiné a mimo realitu a to se mi na tom líbí :-D

      Vymazat
    2. Pořád přemýšlím, zda taky zkusit :))

      Vymazat
  3. Jéé závidím, skvelá cena knihy sa určite oplatila, čítala som na knihu dobré recenzie, tak dúfam, že sa ti bude páčiť :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Fakt? Tak to je super. Něco na něm asi bude, protože dobrých slov na knihu i autora je všude spousta :-)

      Vymazat
  5. To je ale kráásna obálka!! :) Prajem aby sa ti čítanie páčilo. Maj sa krásne. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Baví mě ta Tvoje fantasy vlna, Míšo, užívej si ji :) Přeji pěkné čtení a budu se těšit na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky a moc :-D. Doufám, že mě to nepustí stejně rychle, jako mě to chytlo :-D

      Vymazat
  7. At se ti kniha libi Miso, preji pekne cteni:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Snad se ti kniha bude líbit tak jako mě :)) Přeji příjemné čtení!

    OdpovědětVymazat
  9. Poslední dobou na tuhle sérii narážím na každém kroku. Asi si jí nakonec také přečtu. Užij si čtení, jsem zvědavá na recenzi :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[