Únorové přírůstky do knihovny :-)

2.3.15

Pozdě, ale přece, přidávám své únorové přírůstky do knihovny :-).
Není toho tolik jako v lednu, což je svým způsobem dobře, protože kupička k přečtení se vrší jedna radost.
Takže co tu máme?


Jako první tady máme Ve stínu černých ptáků. Tahle "duchařská" kráska z Joty mě vážně mile překvapila a rozhodně ji můžu s čistým svědomím doporučit. Recenzi si můžete přečíst ZDE. :-)


Další přírůstky jsem objednala ve slevách v Martinusu...a ten "M"kový hrneček mám jako bonus. :-D 
Trest pro hříšné je zatím na kupičce a Nemilované mám už rozečtené. Musím říct, že se to vyvíjí zatím dost slibně. Takže v nejbližších dnech můžete očekávat recenzi právě na tuto knihu.


Sestrám by se milenci krást neměli, od téhle knihy jsem tedy čekala trochu víc, prostě mě nebavila, nudila mě, bylo tam spousta zbytečného tlachání o ničem, ale to neznamená, že ostatním se líbit nebude. ;-) Recenzi jsem na knihu nedělala, protože jsem vážně netušila co k tomu napsat. Prostě mě to nebavilo.


Na Květy z půdy se doslova a do písmene těším jako malá. Četla jsem na ni zajímavou recenzi u Rodaw a hned druhý den, jsem prosila kamarádku, aby mi ji cestou ze školy skočila koupit, protože jí nutně potřebuju :-D. Takže, hned po Nemilovaných se na ní vrhnu a věřím, že další díly ze série na sebe nenechají dlouho čekat. 

A jako poslední tu máme Volání kukačky. Všude, kam se podívám, se na mě valí samá chvála na Hedvábníka, což je druhá kniha ze série Cormoran Strike. A jelikož mám v plánu si Hedvábníka rozhodně přečíst, tak mi nezbývá nic jiného, než začít právě Voláním kukačky. Uvidíme, jak mě autorka legendárního Harryho Pottera  uchvátí :-) Knihu jsem zakoupila jako E-book, musím občas také provětrat svůj PocketBook. :-D

Sečteno, podtrženo....máme tu 6 knih, není to moc, ale i tak z nich mám ohromnou radost. Březen bude asi o trochu bohatší, to už vím teď...A to také znamená, že se fronta knih k přečtení, zase značně protáhne :-D.

foto: bux.cz, databazeknih.cz, vlastní

1 komentář:

  1. Jéé, to jsem moc ráda, že jsi četla moji recenzi!! Mám radost!!:-) Tak doufám, že se Ti kniha bude líbit :-)
    Sestrám by se milenci krást neměli mám taky doma.. no teď se toho upřímně trochu bojím :-D
    Super knížky! Jsem zvědavá, co řekneš na Saula:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[