RECENZE: Padlý dědic - Erin Watt

2.8.18





Systematicky ničí vás a vlastně i sami sebe!

Info o knize:

  • název: Padlý dědic
  • série: Royalové #4
  • autor: Erin Watt /pseudonym/
  • žánr: pro děti a mládež, dívčí romány, světová literatura
  • rok vydání: 07/2018
  • nakladatelství: Baronet
  • počet stran: 464
     Čtvrtý díl série, která uhranula nespočet žen a dívek. Série, která nás už od vydání prvního dílu systematicky ničí, rozebírá na maličké kousíčky a láme nám občas srdce. A v neposlední řadě...plní nám naše tajné sny.

     Duo autorek se rozhodlo pokračovat ve své veleúspěšné sérii a dát prostor i ostatním Royalům. Tento díl nám dává nahlédnou do duše hned dvěma dalším hochům a  to Gideonovi, kterému je na začátku knihy věnována novela a pak kniha pokračuje hlavním příběhem kde se nám slušně předvede Easton!

     Klaním se před vámi, Ó Bohyně, vaše série je prostě boží! Promiňte můj dětinský výlev, ale sakra práce!, já si nemůžu pomoct! Padlý dědic mi totiž potvrdil to, co už jsem tušila v předchozích dílech..., že Easton je boží a zaslouží si svůj vlastní příběh. Reed byl samozřejmě ňuňánek, ale Easton byl od začátku ten zajímavější, hlavně díky svojí nezkrotné a zábavné povaze, která ovšem skrývala mnohem víc, mnohem, mnohem víc... 
     
     Vraťme se ale ke knize samotné. Autorky do knihy vložily novelu o Gideonovi, což je nejstarší z bratrů Royalových. Jeho příběh není nijak extra zajímavý, ale přesto si ho rády přečtete. Vesměs nám popisuje jeho aktuální život na vysoké a pošramocený vztah s jeho bývalou láskou Savannou. A samozřejmě je logické co bude následovat. Gid bude bojovat o svou lásku jako chrabrý rytíř v lesklé zbroji. Jenže! Má hodně co napravovat a není vůbec jisté, jestli to, co způsobil, ještě vůbec napravit jde.

     Padlý dědic, to je ovšem pošušňáníčko, které jsem právě v tomto horkém letním období potřebovala. Easton Royal byl od prvopočátků bratr, kterého jsem si oblíbila úplně ze všech nejvíc. Nebylo to je kvůli jeho důvtipu a šarmu, bylo v tom mnohem víc. Cítila jsem z něho velký potenciál, který za vtipnými hláškami ukrývá. Eastona známe jako velkého lamače dívčích srdcí, před kterým neunikne žádná sukně. Nejlépe bez sukně 😃. Nikdy nebyl takovým alfa samcem jako třeba Reed, on se nikdy netajil tím, že se s holkou chce prostě a jednoduše jen vyspat. Takový byl on. Přímý, vtipný a dokonale oživoval každý díl knihy. 
     
     Nikdy se mu nestalo, že by mu holka řekla ne, nikdy žádnou nemusel tak dlouho přemlouvat jako Hartley. Kde se tu ta holka k čertu vůbec vzala? Zajímá ho, není dokonale krásná, ale něco na ní je. A sakra, prostě ho odmítá. Na to náš miláček žen Easton není zvyklý, takže co udělá? No jistě, jak jinak, prostě se té holce přilepí na paty. Jenže Hartley není jednoduchá, vůbec ne. Není sdílná, něco tají a její život není tak jednoduchý a růžový, jak by se u dívky z Astoru očekávalo. Co za tím vězí?

     Není nutné více dodávat. Autorky nám připravily divokou kočkovanou, spoustu intrik, smutku, smíchu i tajemství v jednom dokonalém celku! A světe div se! Na konci nás opět rozcupují na malinkaté kousíčky, které pak rozfoukají do všech světových stran!!! Miluju je a nesnáším zároveň. 

     Royalové jsou podle mě, nejlepší sérii pro mladé dívky, která kdy na českém trhu vyšla. Ty ženské umí psát tak, jako jsem to ještě u nikoho nezažila a možná to není ani tak psaním, možná je to spíš příběhem, který dokážou vytvořit. Příběh, který je sice plný klišoidních momentů, ale který dokonale funguje a brnká přesně na ty správné strunky, které nás pohladí, poškádlí, rozesmutní i rozveselí zároveň. Po dočtení tohoto dílu jsem došla k závěru. Royalové nás sice ničí, ale zároveň ničí i sami sebe... Touha po dalším dílu je neutuchající....
HODNOCENÍ: 100%
Za poskytnutí recenzního výtisku děkuji:
💰📖 Knihu můžete zakoupit zde 📖💰

Anotace knihy:

Easton Royal je bohatý, chytrý a sexy. Jediné, po čem v životě touží, je bavit se. Následky svých činů nikdy nedomýšlí, protože ani nemusí.

Dokud se neobjeví Hartley Wrightová, která jeho bezstarostným životem otřese. Je jediná, která ho odmítla, přestože ji přitahuje. Easton se v ní nevyzná, a tím spíš jí nedokáže odolat.

Hartley o něj nemá zájem. Tvrdí, že by měl nejdřív dospět.

Možná má pravdu.

Výčitky. Pravidla. Nepřátelé. Poprvé v životě Eastonovi jméno Royalů k ničemu není. A brzy zjistí, že čím výš začínáte, tím tvrději můžete spadnout.

Kniha obsahuje i bonusovou novelu Poskvrněná koruna

Gideon, nejstarší z bratrů Royalových, byl z nich vždy ten nejrozumnější a odjakživa se s láskou staral o matku i mladší sourozence. Jako všichni Royalové má ovšem i on svou temnou stránku a tajemství, které dlouho střežil a jež ho připravilo o Savanninu lásku.

Savanna by na minulost po Gideonově boku nejradši zapomněla. Teď, když spolu obývají stejný kampus, to ale tak jednoduché není. Nemůže popřít, že ji Gideon stále přitahuje, na jeho zradu však zapomenout nedokáže.

Získá Gideon její srdce? Přesvědčí Savannu, aby mu dala druhou šanci?

6 komentářů:

  1. Tvoje recenze je úplně briliatní! Četla jsem ji jedním dechem! :O

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělá recenze, která mě jenom utvrdila v tom, že si sérii prostě musím přečíst. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem na tuhle sérii už hrozně dlouho zvědavá, ale zaráží mě, že vídám strašně moc negativních recenzí - takže tahle mi rozhodně udělala radost. Snad se k Royalům nakonec taky jednou dostanu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K těm negativní recenzím...: je to možná tím, že je to klišé, ale i přesto je tam toho spousta nového a navíc je to neskutečně čtivé a já jsem zatím nic podobného ještě nečetla. Nikdy mě nic z tohoto žánru takhle nevzalo, jako celá tahle série. Něco na ní prostě je a za mě jednoznačně ano!!!

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[