🔝 KNIŽNÍ TIP č. 25 🔝

23.6.17

Krásný pátek všem, 

      nějak zapomínám na pravidelné knižní tipy! Ale dnes to napravuji a přicházím s novou a celkem zajímavou knihou. Světe div se, nebude to totiž žádná krimi a ani nic psychologického. Dnes vám představím knihu, která mě celkem dost oslovila a přitom se tváří značně nenápadně. Přijde mi, že by mohla být vhodným letním tipem, takže uvidíme, jak na vás zapůsobí.

📖 TIP pro 25. týden 📖


Anotace:

Exotické dobrodružství jako lék na zlomené srdce„Promiň, nemůžu“ - Když si Lilly Swansonová přečte tenhle vzkaz od svého snoubence pět minut před začátkem svatebního obřadu, má pocit, že se jí zhroutil celý svět. Její pečlivě naplánovaný, dokonalý život s mužem snů se roztříští na tisíc kousků a Lilly z minuty na minutu neví, co dál. Rozhodne se proto ještě v přechodném pominutí smyslů nastoupit do letadla a odletět sama na líbánky do exotického Thajska. To ještě netuší, jaká vzrušující cesta plná poznání, nečekaného dobrodružství a možná i nové lásky ji čeká…

Info o knize:


Nakladatel: XYZ
Jazyk: česky
Pořadí vydání: 1.
Rok a měsíc vydání: 2017/06
Počet stran: 272
Typ, vazba: Kniha, pevná

Co dodat:

  • obálka je tak zvláštně kýčovitá až je neskutečně lákavá
  • o obálky čiší dálavy a dobrodružství, co jiného si na léto přát?
  • rozhodně si myslím, že půjde o zajímavý životní příběh, který povzbudí
  • 272 stránek, takže jednohubka na letní odpoledne
  • já jsem rozhodnutí si knihu přečíst
  • hodnocení na goodreads.com je k dnešnímu dni 4,23 a to "sakra" není málo
  • takže nač ještě čekáte, nemáte těch krváků občas už po krk? 
  • kdo by se nechtěl bezhlavě sebrat a vypadnou..., třeba zrovna do Thajska!
Tak co na knihu říkáte, necháte se zlákat, je tohle čtivo tak akorát pro vás?
Rozhodně mi dejte vědět komentářem.

vám poradí, kde nakoupíte knihu 
Hořící měsíc
nejlevněji.

10 komentářů:

  1. Tak tuto kýčovitou krasavici asi vynechám, i když jak píšeš, obálka je tak šílená, až člověka přitahuje :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ovšem nakonec začnu být na vážkách, jelikož to sbírá dost dobrá hodnocení. To je situace... toto :D Tak na seznamu být může, že jo ☻

      Vymazat
  2. Já sice přes léto ráda občas vystoupím z proudu těch dramat a thrillerů, ale dělám to čím dál tím méně, nějak mě ty romanťárny a "oddechovky" teď nebaví. Ale ta obálka je teda... unikátní :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Ta obálka je hrozná :D mě spíše odpuzuje a nebýt tvého tipu a toho, že jsem si přečetla zajímavou anotaci, asi bych knihu minula :)Ale takhle jí šanci dám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem si všimla, že ji četla Medvědářka a byla celkem nadšená. Bohužel, obálka je vážně kýčovitá, ale má to být něco jako Deník B.J. a také Jíst, meditovat, milovat. Myslím, že by to mohl být slušný letní mix pro pobavení a zamyšlení :-)

      Vymazat
  5. Obálka je příšerná, co si budem :D Ale zaujme a přitáhne pozornost a o to asi jde. Tip je to zajímavý a pokud knihu najdu jako eknihu, tak se do ní pustím. Jestli ne, tak vynechám :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabčo, já jsem knihu postřehla a přešla, ale pak jsem na Insta postřehla #ctenivevlaku od Oly z Albatrosu, která o ní zrovna mluvila a tím jak ji popisovala, mě celkem oslovila. Uvidíme! :-)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[