🔝 KNIŽNÍ TIP č. 10 🔝

8.3.17

Hezkou středu!

     Je čas na nový knižní tip pro 10. kalendářní týden. Dnes jsem objevila knihu, kterou vydává nakladatelství XYZ a vypadá opravdu hooodně lákavě.

📖 TIP pro 10. týden 📖


Anotace:

Fascinující psychologický thriller, který je označován za jeden z nejlepších titulů roku 2016.
Probudí se. Zmatený. Dezorientovaný. Kolem krku má uvázanou oprátku. Jediné, na co se dokáže soustředit, je muž v masce, který utahuje lano.
John Wallace nemá tušení, proč se stal cílem. Nemá ponětí, kdo je jeho vrah. Jediné co ví, že konec je nevyhnutelný.
Pak se kyvadlo osudu zhoupne v jeho prospěch. Má jednu jedinou šanci uniknout, najít pravdu a zastavit zlo. Ale zabiják je mu stále v patách a všechno se může změnit s pouhým zhoupnutím smrtícího kyvadla...
Tento fascinující psychologický thriller zahajuje novou slibnou trilogii.

Info o knize:

Nakladatel: XYZ
Jazyk: česky
Pořadí vydání: 1.
Rok a měsíc vydání: 2017/03
Počet stran: 584
Vazba: Pevná

O autorovi:

Adam Hamdy (*1974 v Londýně) je britský spisovatel, scenárista a filmař. Vystudoval práva v Oxfordu a filozofii na Londýnské univerzitě. Po několika letech v korporátním světě se vydal na dráhu spisovatele a scenáristy. Spolupracuje s fi lmovými studii a producenty na obou stranách Atlantiku a nejnověji chystá filmovou adaptaci románu Davida Mitchella Sencislo9. Na literární scéně si získal věhlas nejprve svými autorskými komiksy (Hunter, Starmaker: Leviathan). Psychologický thriller Kyvadlo (Pendulum, 2016) je jeho třetím románem a nepopiratelně v něm zužitkoval své znalosti strategického konzultanta pro světové značky podnikající v oblasti lékařství, robotiky a jiných moderních technologií. Na motivy knihy chystá NBCUniversal International Studios televizní seriál. Hamdy žije se svou manželkou a třemi dětmi v anglickém Shropshiru.

Co dodat:

  • autora neznám, vlastně o něm slyším úplně prvně
  • lákavá obálka i anotace
  • trošku mě děsí počet stránek
  • má jít o psychologický thriller
  • já knihu určitě zkusím a uvidím
Tak co říkáte na dnešní knižní tip, už jste knihu zaznamenali?

11 komentářů:

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[