📕 Nový recenzní e-book od Mystery Press 📕

25.1.17

Dobré ráno všem,


tak jsem se konečně dočkala. 
Netrpělivě jsem vyhlížela vydání horké novinky od nakladatelství Mystery Press a včera jsem se konečně dočkala jejího přistání v knihovničce na Palmknihách. Jde tedy o recenzní výtisk.
Knihu jsem vám již představovala v knižním TIPu č. 4.
Nebudu skrývat, že se na knihu moc těším, protože Mystery Press prostě poslední dobou opravdu jede!!! Vše, co jsem v poslední době od nich četla, byla naprostá bomba!!!

Tak, představuji vám knihu Pohřbení


Anotace:

KDYŽ JSOU JIZVY NA DUŠI HLUBŠÍ NEŽ TY NA TĚLE…
Je tomu už osmnáct let, co se z lesa vynořil Chris Jacobs. Jediný ze školního autobusu plného dětí, které byly uneseny neznámo kam. Vyhublý, zmrzačený, bez vzpomínek na to, co se stalo.
Když se nyní najde masový hrob jeho spolužáků, jeden mezi nimi chybí – bratr reportéra Michaela Brodyho. Zoufalý novinář má jedinou možnost, jak odhalit pravdu: nalézt Chrise Jacobse, o němž ale nikdo netuší, kde by mohl být.
Neví to ani Chrisova sestra Jamie, která se rozhodne Brodymu v pátrání pomoci. Po Chrisových stopách se však nevydávají jen oni – odhalení pohřbených těl přiměje vraha, aby se i po tolika letech zbavil posledního žijícího svědka svého hrůzného činu…
Dokážou Michael a Jamie nalézt Chrise a přiznat jeden druhému, co k sobě cítí, dřív než bude pozdě?

Asi se teď tato kniha bude objevovat u spousty blogerů, tedy aspoň soudím podle toho, co jsem zaznamenala na různých fcb skupinách. Jsem zvědavá, jak se nám bude líbit.

Užijte si pěkný den, Míša 💗

12 komentářů:

  1. Tak ta vypadá moc zajímavě :), taky bych hned brala. Jenže já mám v plánu pořídit tolik knížek, že na ně budu vydělávat ještě hooodně dlouho.
    Tak přeji ať se líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám :-(. Škoda, že jsou knihy tak drahé, nekdy se opravdu nestačím divit. :-(

      Vymazat
  2. Míšo, ať se ti líbí. Jsem zvědavá na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Šárko, nejraději bych přeskočila pár recenzáků :-D

      Vymazat
  3. Také mi nabídka přišla, ale pořád zvažuji :/
    Každopádně užij si čtení a těším se na recenzi!! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[