📕 Nový recenzní e-book od eReading.cz 📕

23.1.17

Znovu vás při pondělku zdravím, 


     dnes jsem dopsala další recenzi pro eReading.cz a hned jsem si mohla vybrat další knihu z jejich nabídky. Tahle spolupráce mě opravdu baví, jen škoda, že jde o e-booky, páč já raději pevnou knihu v rukou 😃, ale nevadí.
     S výběrem knihy mám vždycky dost problém, protože prostě nevím co chci a téměř pokaždé je můj výběr jen čirou náhodou. Prostě hledám, někdy i konkrétní titul a pak narazím na něco, co mi můj prvotní plán úplně rozhodí. A tak tomu bylo i teď.
     No, nebudu to dál okecávat a představím vám můj nový přírůstek do Pocketu.

Anotace:

Estelle se zvolna vynořuje z kalných vod tragédie, kterou pro ni byla předčasná smrt snoubence. Vrací se k práci ve své umělecké galerii, prodává dům, kde jí Wyatta všechno připomíná, znovu navazuje společenské styky… a vtom se po letech setká s Oliverem, nejlepším přítelem svého bratra, jenž byl její první velkou láskou. Před časem jí zlomil srdce, když ji bez vysvětlení opustil; podlehne Estelle chemii, která mezi nimi zjevně stále funguje? A zklame ji Oliver podruhé?


Jde o první díl ze série Srdce a na DK má kniha krásných 81%, tak to něco přeci znamenat musí, ne?
Četl jste už někdo?

4 komentáře:

  1. Ať se kniha líbí! :-) Také bych raději "pevnou vazbu", ale aspoň jsem čtečku nedostala nadarmo. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nečetla jsem, ale snad se ti bude líbit :)) Přeji ať se pěkně čte:)

    OdpovědětVymazat
  3. Na knížku jsem už několikrát koukala, protože mě pochopitelně zaujala obálka :) Tak jsem opravdu moc zvědavá, co na ni řekneš :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[