UNBOXING 11/2015_3

24.11.15
Mám tu pro vás jeden takový malý unboxing. Jde o recenzní výtisk od nakladatelství MOBA. Což je u mě celkem časté. Tentokrát jsem si vybrala knihu ze série českých detektivek. Kniha měla vyjít už v říjnu, ale došlo k posunutí jejího vydání až na listopad. Bude to moje první zkušenost s českou detektivkou, takže jsem na to sama zvědavá, ale věřím, že mě MOBA prostě zase nezklame :-).









 Když zraje tráva
V krajském městě zemřou krátce po sobě dva muži. Nikdo by se nedivil, kdyby odešli vinou stáří, vždyť jim bylo už více než devadesát let, ale byli brutálně zavražděni. Kdo měl zájem připravit o zbytečky životů starce nad hrobem? Kriminalisté hledají motivy a pokoušejí se nejdřív ze všeho zjistit, co by mohlo oběti spojovat. Do pátrání se zapojí Karel Schwarz s asistentkou Marií, když cestou na oblíbené hřiště na Nové Americe u Jaroměře jen tak tak uhnou starému domu, bývalé vesnické hospodě, jejíž jedna stěna se zřítí na silnici pouhý okamžik předtím, než kolem měli projet...



6 komentářů:

  1. Jsem zvědavá jaká bude :-) Přeji pěkné čtení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, je to moje první česká detektivka. Je to jiné, jsem zvyklá na ty severské. Ale není to vůbec špatné, čte se to rychle, je to z celkem aktuálního časového období. Uvidíme, jak to dopadne:-)

      Vymazat
  2. Krásná knihy,zní vážně dobře :)
    Přeji krásné čtení :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[