🎄🎄🎄 VÁNOČNÍ SOUTĚŽ 🎄🎄🎄

13.12.18
Krásný předvánoční čas všem!
Mám tu pro vás malou vánoční soutěž o dva podepsané výtisky české autorky Molly Crow! Bude to velmi jednoduché, takže žádný strach.

O co soutěžíme:
Element ohně - S vědomím konce



Stránky autorky:
(po kliknutí na obrázek)


Něco o knize:
Prožila už stovky životů, ale nikdy je vlastně opravdu nežila.
Teď, v těle Sally Bakerové, má dost zabíjení a přeje si jediné: být normální. Jenže oheň v jejím nitru stále doutná a čeká na sebemenší zaváhání, aby lidstvu znovu ukázal svou sílu. Sally bude stát hodně sil udržet ho v sobě. A jako by už neměla dost problémů sama se sebou, potká Briana. Prvního muže, který v ní zažehne žár, jaký dosud nepoznala.
Dokáže se Sally i přes všechny nové pocity ovládnout, nebo se lidé mají mít opět na pozoru? A co Brian, může vůbec obyčejný smrtelník tenhle ohnivý románek přežít?

Aktuální hodnocení na DK: 85%

Podmínky a pravidla soutěže:
  • účastnit se mohou osoby se zasílací adresou v ČR
  • soutěž probíhá od 13.12. 2018 do  19.12. 2018
  • výherci budou dva
  • odpovědět na jednoduchou otázku 
  • odpovědi zasílat pouze na e-mail: kniznidenicek.blog@gmail.com
  • výherce bude vylosován náhodným ručním losováním ze všech jmen účastníků
  • výhercům bude zaslán e-mail s informací a na odpověď má 48 hodin

A teď k jádru soutěže, chci po vás jen maličkost. Napište mi jaké knihy vás v roce 2018 nejvíce oslovily. Stačí mi 1 - 5 knih, protože vím, že je těžké vybrat jen jednu :). Budu i ráda, když mi napíšete proč je pro vás daná kniha topka. A samozřejmě budu ráda za sdílení soutěže, ale není to podmínkou ;-).

Odpovědi zasílejte na e-mail: kniznidenicek.blog@gmail.com
zpráva pro příjemce e-mailu: VÁNOČNÍ SOUTĚŽ

Všem přeji hodně štěstí v soutěži a krásnou předvánoční pohodičku!

2 komentáře:

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[