Vyhlášení vánoční soutěže!

11.12.17

Zdravím, 

     konečně jsem se k tomu dostala a mám pro vás výsledky vánoční soutěže. Omlouvám se za zdržení a děkuji za trpělivost. Losovali jsme se synem postaru, takže lístečky :-).
Bez dalšího zdržování:

 Účast v soutěži byla poměrně vysoká - 178 soutěžících. Do losování byli zařazeni všichni, podle výběru knih. Ti, kteří nedodrželi pravidlo dvou knih a zapsali si jich více, byli zařazeni do losování o první dvě po sobě jdoucích. Ti, co zadali jen jednu knihu, byli k jedné vybrané knize zařazeni 2x, ostatní vybírali dvě knihy dle svého výběru a do obou losování byli zařazeni.

Polibek v NY vyhrává Deny el Infian

Zbžňuju Vánoce vyhrává C.ind.ere.lla

Ztracenou vyhrává  Vladimíra Novotná

Tisíc kousků Tebe vyhrává Ivana

Kamarádky na život vyhrává Daramegan

Horu mezi námi vyhrává Jitka


Všem výhercům gratuluji, jdu jim rozeslat e-maily!
Mějte krásný prosinec!

2 komentáře:

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[