Poslední listopadová rozbalovačka ♡

1.12.16

Krásný první prosinec!

Včera jsem byla na služební cestě a když jsem dnes přišla do práce, čekaly tu na mě dva balíčky. Jeden očekávaný a druhý byl celkem překvapením, i když jsem vlastně tak trošku čekala, že mi jednou někdy dorazí. A já už opět jen pláči nad tím množstvím knih, které bych měla do konce roku stihnout přečíst. To je normálně knižní nátlak :-D. To se nedá!!! Ale ráda se o to aspoň pokusím, protože všechny knihy jsou chtěné a moc se na ně těším.
Jdeme se na to mrknout...

📖 První balíček je s recenzním výtiskem od Knihy Dobrovský 📖





Evie kdysi Vánoce milovala, ale teď se nemůže dočkat, aby se jich zbavila. Úplně sama odjede na francouzský venkov, aby zapomněla na nejhorší ztrátu, která může ženu potkat. 
Vyzbrojená jen sešitem receptů po babičce je Evie odhodlaná Vánoce ignorovat a nejradši nikoho nevidět. Ale stane se, co vůbec nečekala. Sladké pokušení vyvolá ty nejromantičtější představy a zasuté pocity, světlo svíček zahřeje duši – a Vánoce přece jen přijdou i pro Evii, ačkoliv je nechtěla a nečekala…
A když se seznámí se svým sousedem – hezkým a charismatickým doktorem Didierem, který má za sebou podobně bolestné zážitky a ztráty jako ona, začnou se dít pravé vánoční zázraky. 
Padající sníh, skvělá štědrovečerní tabule a trocha vánočního kouzla – bude to ale stačit, aby zmizel přízrak předchozích Vánoc?
Paní Tesařová vybrala ze tří knih, které jsem jí navrhla a vybrala opravdu dobře. Nic lepšího si v tomto předvánočním čase nemůžu přát :-). Věřím, že se mi kniha bude moc líbit a že mě krásně naladí na nadcházející čas :-)

📖 Druhý balíček je od Albatros media, a.s. 📖
Tuhle spolupráci opravdu miluji!!!




Nezbytnost pro všechny fanoušky Skleněného trůnu!

Ponořte se do podivuhodného světa Skleněné trůnu autorky Sarah J. Maasové. Calaena na střechách Zlomuvalu, Chaol v královských zahradách, Manon na hřbetě svého wyverna a mnoho dalších scén a postav ožije v těchto originálních omalovánkách. Tato kniha je nezbytností pro všechny fanoušky Skleněného trůnu!


Ztratila všechny, které milovala. Celaena Sardothien se vrací zpátky do říše a jediné, po čem touží, je pomsta. Brzy si ovšem uvědomí, že ve hře je mnohem víc – musí osvobodit prince Doriana, kterého pomocí magie ovládá král ze skleněného hradu. Musí zjistit příčinu královy moci! Ale hlavně nesmí zklamat svůj lid, který do ní vložil veškeré naděje.

Noooo, tak z tohohle balíčku jsem prostě úplně na větvi. Já už jsem od Albatrosu dostala celý boxík Skleněného trůnu a teď mi Sonička udělala opět nesmírnou radost tím, že mi poslala i další díl, plus tyto nádherné omalovánky.
Nedá se nic dělat, musím oprášit svoje pastelky :-D.

Oba balíčky mi udělali radost a vy to jistě chápete :-)
Mějte pěkný den.
Míša ☺

38 komentářů:

  1. Krásné kousky, Míšo :) A Omalky, to se těším na obrázky :) Moc si to užij a ať se knihy líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Šárko. Chtě nechtě musím zase vytáhnout pastelky :-D

      Vymazat
    2. Tomu věřím, jenže já na to nemám vůbec čas, mám tu tolik recenzáků, které bych měla zvládnout do konce roku a celkem se toho bojím :-(

      Vymazat
  2. Paráda, Fiona Valpy píše zvláštně, jsem zvědavá jak se ti bude líbit :-) taky čekám Dobrovského (už 14dní :D ) Novinku od Jojo Moyes, moc se na ní těším :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ááá, tak ty jsi ji vyfoukla :-D. Psala jsem si o ní a bylo mi řečeno, že na tu už je recenzentka přihlášená :-D. Tak ať se líbí :-).
      Jak zvláštně ? :-D

      Vymazat
  3. Královna stínů a omalovánky, bože to je nádhera. Já už ji mám taky, ale ještě jsem se k ní nedostala... :-( A Vánoce znám jen od vidění, takže jsem zvědavá na recenzi. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Královna stínů mě překvapila svojí tloušťkou :-D. To je fakt bichlička :-D. A omalky jsou taky parádní. :). Pokusím se k tomu dostat co nejdříve. Teď se peru s Maestrou a opět další taková kniha, která je prý pecka a mě zatím ještě nijak neoslnila :-/

      Vymazat
  4. Vánoce po francouzsku vypadají hodně dobře :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný román plný vánoční nálady a ten čtvrtý díl vypadá moc pěkně. Sérii sice nečtu, ale věřím, že si knihy užiješ. :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Hezké kousky! :-) Od Fiony Valpy jsem četla Láska po francouzsku a nebylo to špatné :-) Sérii skleněného trůnu očekávám od Ježíška :-D
    Užij si čtení a malování, Míšo.

    OdpovědětVymazat
  7. To je nadhera, Miso. Opravdu predvanocni nadilka.😍

    OdpovědětVymazat
  8. Já budu brečet :D Připadá mi, že Královnu stínů už mají úplně všichni, jen já pořád nic :D A to se na ni klepu už několik měsíců :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ooo, ty mas i omalovanky :-O uzij si cteni, ja bych se do toho chtela pustit do konce roku... A jinak si nemas co stezovat na pocet neprecetenych knih, ty uz mas aspon letosni vyzvu hotovou... Ja budu muset zacit kmitat... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byl dáreček, ale také na ně udělám recenzi, prý abych se v tom vánočním shonu nezbláznila :-D
      Nestěžuji si, ale víš jak, nestíhám číst a neumím odmítat :-D

      Vymazat
    2. Taky maluji, kdyz je cas, ale malo. Fakt potrebuju, aby mel den alespon padesat hodin :-D

      Vymazat
  10. Míšo, krása, na Vánoce po francouzsku se také chystám. Ať se Ti knihy líbí, užij si je a budu se těšit na recenze :) měj se hezky!

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné přírůstky! :)
    Skleněný trůn snad přinese Ježíšek, takže se moc těším :D :)
    Tobě přeji krásné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné přírůstky. Zatím jsem četla první díl Skleněného trůnu a byla jsem nadšená, těším se, až si přečtu pokračování. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak to preji pekne cteni:-)Kniha k tomuto obdobi jako vymalovana :-)Noa kdyz uz jsme u toho malovani, tak at ti to jde pekne od ruky MIso:-)Omalovanky vypadaji nadherne:-)

    OdpovědětVymazat
  14. Vánoce po Francouzsku vypadají nádherně, hned bych si je přečetla :)
    Královna stínů a omalovánky...ach bože. Opravdu velká závist...
    Užij si čtení i vybarvování, jsem zvědavá na výsledek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Královnu stínů se moc těším a omalky jsou parádní, jenže já zrovna tento styl kreseb moc nemusím, na mě je to moc složité, ale i tak je samozřejmě vyzkouším. Líbí se mi v nich, ty krátké ukázky z knih a povídek. :-)
      A Vánoce po Fr. jsem včera akorát začala číst, zatím jsem tedy jen za první kapitolou, ale myslím, že to bude pěkná vánoční oddechovka :-)

      Vymazat
    2. Aha... já myslela, žes je chtěla. Ty sis nemohla vybrat co dostaneš?
      Oddechovky jsou teď k Vánocům jako stvořené :)

      Vymazat
    3. Královnu jsem dostala, protože už jsem dostala předchozí díly, ale omalky byly jako dárek ;-)

      Vymazat
    4. V tom případě je to hezký dárek, i když je moc nevyužiješ :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[