📚 MĚSÍČNÍ SHRNUTÍ - srpen 2017 📚

17.10.17

Zdravím vás, moji milí!

     Ne, nezdá se vám to, opravdu teprve sepisuji měsíční shrnutí za srpen. Co můžeš odložit to odlož, ono to počká. A je to skutečně pravda. Lenost, nic jiného v tom není, netajím se totiž tím, že tyto články sepisuji nerada a je to hlavně kvůli tomu, že těch přečtených knih za měsíc je prostě strašně moc. Ale nedá se svítit, jdeme na to, ať trošku stáhneme skluz 😄.



Suma sumárum:

  • 10 přečtených knih
  • 3378 přečtených stránek

Přečtené knihy:


  1. 67. Poslední anglická královna - Steve Robinson (1.8.2017)
  2. 68. Prokletý princ - Erin Watt (2.8.2017)
  3. 69. Beta - Jasinda Wilder (3.8.2017)
  4. 70. Letní dny a noci - Stephanie Perkins (8.8.2017)
  5. 71. Vendeta - Catherine Doyle ( 9.8.2017)
  6. 72. Trofej - Steffen Jasobsen (15.8.2017)
  7. 73. Smrtelná rána - Thomas Enger (17.8.2017)
  8. 74. Dopisy, které nikdo nečetl - Iona Grey(24.8.2017)
  9. 75. Jediný den -M. Baltscheit, W. Rauers (24.8.2017)
  10. 76. Růže a dýka - Renée Ahdieh (26.8.2017)
(recenze po kliku na název knihy)

Poslední anlická královna
Hodnocení: 80%
Nejvýhodněji koupíte ZDE

Steve Robinson se bezesporu řadí mezi mé oblíbené autory, on to prostě umí. Série genealogických thrillerů je prostě boží!

Hodnocení: 95%
Nejvýhodněji koupíte ZDE
Druhý díl nejlepší série tohoto roku! Bez debat!




Beta
Hodnocení: 62%
Nejvýhodněji koupíte ZDE

Vzhledem k tomu, že jsem z prvního dílu nebyla moc nadšená, tak o to více jsem byla překvapená u Bety. Jasinda Wilderová je jedna z mála autorek, která se opravdu neštítí ničeho. Pomalu na tuto sérii měním názor a těším se na poslední díl!

Hodnocení: 59%
Nejvýhodněji koupíte ZDE
Tak tohle bylo zklamání měsíce, děs! Takhle já si romantiku rozhodně nepředstavuji.


Hodnocení: 90%
Nejvýhodněji koupíte ZDE
Celkem příjemné čtení, rozhodně se zaměřím i na další díly. Je to hodně podobné sérii Royalové, akorát tady máme mafiánské hošíky!

Hodnocení: 90%
Nejvýhodněji koupíte ZDE
První díl série, která mě hodně dostala, už mám přečtený i druhý díl a můžu jedině doporučit!
Smrtelná rána
Hodnocení: 60%
Nejvýhodněji koupíte ZDE
Nevím už kolikátý díl série a možná to byla ta chyba, každopádně nebavilo a nenadchlo.


Hodnocení: 98%
Nejvýhodněji koupíte ZDE
Tohle je srdeční záležitost! Společenské romány moc nečtu, ale díky bohu za to, že jsem si této knihy všimla. Ochudila bych se totiž o neskutečný zážitek!
Hodnocení: 61%
Nejvýhodněji koupíte ZDE
Mnooo, kniha pro děti, která pojednává o smrti. To byla ani tak nevadilo, ba naopak. Ovšem musela by být napsaná úplně jinak. Po pěti minutách ztrácí dítě veškerou pozornost, prostě nás to nebavilo..., bohužel.
Hodnocení: 80%
Nejvýhodněji koupíte ZDE
Já jsem se závěrem série spokojená, moc se mi líbí autorčin styl, dokáže dokonale popsat naprosto cokoli.

Knižní srpnové přírůstky!


"Domácí srpnoví hráči"

Knižní překvapení měsíce


Zklamání měsíce


Nejhorší kniha měsíce


Nejlepší kniha měsíce


Nejhezčí obáka


Takový byl můj srpen.
Musím říci, že jsem vesměs spokojená, ano, našlo se pár kousků, které považuji za ztrátu času, ale také se našlo pár knih, které mi to vynahradily.

Mějte se báječně ☀

6 komentářů:

  1. Stejně jsi Míšo dobrá, že přečteš tolik knížek, na všechny napíšeš recenze a ještě natočíš videa... klobouk dolů před tebou :) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, ale je to žrout času, nemysli si :-D. Každopádně mě to baví a to je asi tím, mám opravdu hodně času na to věnovat se čtení, proto toho přečtu tolik a hlavně nemám chlapa :-D. A věř mi nebo ne, od rozvodu mám najednou tolik času sama pro sebe, že to ani není možný :-D. Už jsem pomalu smířená s tím, že zůstanu sama s prckem do konce života, už i pomalu vyhlížím kočky :-D
      Na ta videa zase tolik času není, ale natáčím je ráda, zjistila jsem totiž, že se tam docela dobře vykecám, najít knižního maniaka na pokec je dost těžký, tak si aspoň jedu ve videu ten svůj monolog :-D

      Vymazat
  2. Asi nikdy nepřestanu obdivovat tvou rychlost ve čtení. :D Já se můžu jít se svými pěti (někdy i méně) knihami měsíčně (až tedy na období léta) zahrabat XD
    Vendetu mám doma a doufám, že se k ní brzy dostanu. Popravdě nevím co číst dřív, jelikož jsem si pořídila (a dostala) docela hodně, jak knih tak i eknih. Tak snad apsoň o vánocích si udělám pauzu od učení a pustím se do čtení. :))

    Měj se krásně! ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť je úplně jedno, kolik toho přečteš, hlavně, že čteš :-). Vy ostatní aspoň stíháte i jiné věci, kdežto, já se schovávám do knih a osobní život mi jaksi uniká mezi prsty, ale zatím mi to takhle vyhovuje :-D
      To je věčný boj, co číst... Ale jak píšeš, Vánoce jsou na spadnutí, takže to pak bude knižní maraton :-D

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[