UNBOXING 11/2016_4 2v1

21.11.16

Krásný začátek pracovního týdne!


Dnes mám pro vás další rozbalovačku, tedy dvě rozbalovačky. První balíček přišel už v pátek, ale nějak se mi nechtělo sedat k PC. Užívala jsem si prodlouženého víkendu jako správný knihomol. Od čtvrtka jsem měla volno, takže jsem četla a doháněla resty. Nějak se mi nakupilo moc knih k recenzování. Ale vraťme se k balíčkům. 
První balíček byl od Martinusáků ☺



V balíčku bylo mnoho drobností, které jsem si schovala do plánované soutěže ☺


Když Maggie Taylorová přijme v Manchesteru nové zaměstnání, je přesvědčená, že z pohledu její rodiny jde o krok správným směrem. Děti si zvyknou záhy, ovšem manžel Duncan už tak nadšený není. Nic ale nemůže Maggie připravit na šok, který zažije, když jednou večer přijde z práce domů a zjistí, že Duncan zmizel a jejich malé ratolesti nechal samotné. Nemůže se mu dovolat a vůbec netuší, kam mohl manžel odejít a proč. A pak zjistí, že není jediná, kdo po něm pátrá. Když dojde k brutální vraždě ženy, která se Maggie nesmírně podobá, a vyšetřování převezme inspektor kriminálky Tom Douglas, uvědomí si Maggie, jak málo toho ví o Duncanově minulosti. Je tím, koho miluje? A před kým chtěl utéct? Na rozhodování, zda mu důvěřovat, nebo ho zradit, nemá mnoho času. Jedno už totiž Maggie pochopila – brzo zemře další žena a možná to bude ona sama.

Druhý balíček v sobě ukrýval výhru z blogu Svět mezi řádky ☺



Izzy je sedmnáct a je poloviční sirotek. Žije u pěstounů a okolnosti smrti jejího otce jsou víc než tragické. Nešťastná dívka najde vítané vytržení, když v místním zrušeném psychiatrickém sanatoriu najde starý deník. Objeví v něm okno do své vlastní minulosti. – Claře Cartwrightové bylo v roce 1929 právě osmnáct let. Zmítá se mezi autoritativními rodiči a láskou k italskému přistěhovalci. Když odmítne vnuceného ženicha, nechá ji otec zavřít do soukromého útulku pro duševně choré… I když se Izzy musí porvat s potížemi spjatými s novým životním začátkem, Clařin příběh ji stále poutá k dávné minulosti. Pokud Clara opravdu nebyla duševně nemocná, může to nějak objasnit i Izzyino trauma? Pátrání po Clařině osudu přiměje Izzy přehodnotit vlastní životní rozhodnutí – s šokujícími důsledky.

Na obě knihy se nesmírně těším Abbottovou už znám, takže vím co očekávat.
Tmavé stěny Willardu - všude kolem jen samá chvála, knihu jsem si moc přála a tak mě opravdu moc potěšilo, když se na mě usmálo štěstí.
Co na knihy říkáte vy?

18 komentářů:

  1. Krááása Míšo :-) Přeju pěkné čtení :-) Willard se ti určitě bude líbit :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné knihy, ať se obě líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné přírůstky :-) ať se líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné knihy, Míšo, užij si čtení :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne knihy, či už od Martinusu alebo z výhry, plus všetky tie drobnosti sú taktiež super :-) Prajem ti pri oboch knihách príjemné čítanie, zaujala ma tá prvá, ale verím, že obe budú dobré :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné knihy! :) Když na fotkách vidím ty roztomilé nálepky a podobné drobnosti od Martinusu, vždycky se naprosto rozplývám, příjde mi to neuvěřitelně milý a hezký :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to taky miluju :-). Jedny samolepky si nechám a ostatní půjdou do mikulášské soutěže :-)

      Vymazat
  7. Jsem ráda, že kniha dorazila v pořádku. Ať se líbí a ten recenzáček vypadá moc pěkně. Užij si čtení. :o)

    OdpovědětVymazat
  8. Tmave steny Willardu bych chtela taky, ale necham si to po novem roce. Uz buduji novy seznam :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý na ně pěje chválu a já takové tajemné příběhy můžu. Buduj :-D

      Vymazat
  9. Jsem zvědavá na Zabij mě znovu! Získala si mě poměrně rychle :D
    KATY

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[