UNBOXING 11/2016_3 - 3v1!!!

15.11.16
Krásné úterní ráno!
     Včera jsem se konečně dočkala všech tří očekávaných balíčků, na které jsem čekala týden!
Myslela jsem, že už se ani nedočkám, ale! Včera se přiřítila pošťačka a v ruce nesla hromádku určenou jen a jen pro mě :-D. To miluju!!! Takže, vše to jsou opět recenzní výtisky + v jednom z balíčků byla i hromada překrásných dárečků ♡.

❄První balíček byl od e-shopu Arara.cz❄





Judith je slušné děvče. Pracuje přece v uznávané aukční síni, s nikým nechodí, na večírky ji neužije. A když přijde o práci, protože odhalí podvod s obrazem, zdá se, že odstrkovaná hodná holka ke štěstí tentokrát nepřišla. Jenže věci nejsou vždycky takové, jaké se zdají. A Judith není odevzdaná tichá květinka. Je to cílevědomá žena, kterou není radno podceňovat, a velmi dobře placená společnice na úrovni, která s klientem odjede na Francouzskou riviéru. Tím ovšem všechno teprve začíná.
Drsný thriller ze světa aukčních sítí, vysokých peněz a neomalených praktik si podmanil nakladatele v téměř 30 zemích světa a vyšvihl se hned po vydání na nejprestižnější žebříček The New York Times.


❄Další balíček je od nakladatelství LEDA❄






Z VÝLETU NA OPOUŠTĚNÝ OSTROV…
Prázdninový výlet zavede Gretu, Alexe a čtyřletou Smillu přes jezero Maran (Přízrak) – opředené mýty a záhadami – na malý opuštěný ostrov. Alex s dcerou se vydají mezi stromy, Greta se v zasněné náladě zdrží na pobřeží…, a když se manžel s dcerou nevracejí, vydá se za nimi: určitě se zabrali do hry a zapomněli na čas. Volá je a horečně prohledává ostrov, je to ale marné.
…SE VRÁTILA JENOM ONA
Greta se zoufale potřebuje dovolat Alexovi, aby se ujistila, že jsou se Smillou v pořádku, a kdyby se neozval, musí zavolat policii. Jenomže její mobil v loďce není. Až po návratu do chaty ho najde schovaný pod pokrývkou. Dala ho tam ona, nebo někdo jiný? Ale kdo a proč? Během policejního pátrání před ní vyvstávají naléhavé výjevy z minulosti a začne ji trápit otázka, jestli to, co dosud považovala za skutečnost, není jen obratně vymyšlená lež. A jakou roli v celém dramatu hraje ona sama? Existuje souvislost mezi zmizením Alexe a Smilly a tím, co se stalo onoho večera před mnoha lety, kdy přišel o život Gretin otec? Kdo byla neznámá žena, která se zjevila u jejich chaty tu noc před zmizením?
A najdou vůbec Alexe a Smillu?
V mlze je psychologický thriller, kde nikdo není tím, za koho jej zprvu pokládáme, a nic není tak, jak se to zpočátku jeví.
Temné tóny atmosféry románu, charakteristické pro severské thrillery, se snoubí s pronikavou psychologií v dokonalé podobě, která předjímá velký úspěch. (Libretto Reviews)

❄A poslední balíček je od vydavatelství PRESCO GROUP, a.s.❄


Vše bylo pečlivě zabaleno!
 Balíček byl větší, než jsem očekávala :-)
Překvapilo mě hned několik dárečků navíc!
Osobní vzkaz, který potěšil. Je to opravdu moc milé...
 Přehledný diář, třeba do kabelky :-)

 Nádherný motivační zápisník!!! - Jsem z něho vedle :-)
Odznáček knihomola vždy potěší :-)
Pár sešitů, musím říci, že dost vydařených. Syn z nich měl ohromnou radost!!!
 Propagační leták + katalog
A teď přejděme k tomu nejdůležitějšímu. 
Balíček mi byl samozřejmě zaslán kvůli recenznímu výtisku.
Jedná se dětskou knížku, která je velmi krásně zpracovaná, posuďte sami.
 Je to jako rozbalovat luxusní čokoládu :-)
Hlavními hrdiny úspěšné, mezinárodně oceňované a mnohokrát vyznamenané knižní série jsou tak trochu zvláštní holčička jménem Otolína a její nerozlučný kamarád – malý vlasatý tvor z norských močálů zvaný pan Moura.
Otolína vášnivě sbírá nejrůznější věci a miluje všechny druhy počasí, zejména však déšť, neboť se ráda čvachtá v kalužích. Obývá apartmá číslo 243 ve dvacátém čtvrtém patře mrakodrapu, který vypadá docela jako pepřenka, takže není divu, že mu také Pepřenka všichni říkají… Otolínini rodiče jsou sběrateli a neustále cestují po celém světě. O Otolínu je v jejich nepřítomnosti ovšem skvěle postaráno, nikdy se necítí osamělá. Společnost jí přece dělá pan Moura a kromě něj holčičce se vším, co je potřeba, pomáhá celá řada dalších neobyčejných společníků. Díky nim se nikdy nenudí! Otolína navíc miluje záhady, stejně jako pan Moura. Oči má pořád otevřené a uši nastražené pro případ, že by se setkala s něčím neobvyklým nebo zajímavým. Její zápisník by mohl vyprávět! Ráda řeší zapeklité případy, vymýšlí chytré plány a přichází věcem na kloub – ostatně, má pro to speciální nadání…
U jejích nevšedních dobrodružství, jako je například řešení záhady série loupeží na Třetí ulici, které přináší knížka Otolína a žlutá kočka, se rozhodně nebudou nudit malí ani velcí čtenáři!

Knihy jsou bohatě ilustrované, nápadité a propracované obrázky srozumitelné dětem se plynule prolínají s textem, což činí z četby velký zážitek – ať už se do ní ponoří děti, anebo dospělí.


Opravdu propracovaná do nejmenšího detailu!
Moc se na ní se synem těšíme :-).


Pondělí bylo prostě boží! 
Bylo to skoro jako rozbalovat Ježíška ☺
Tak co na knihy říkáte? 

Mějte krásný den,
vaše Míša

15 komentářů:

  1. Parádní nadílka, Míšo :) Jsem zvědavá, jak se ti bude líbit V mlze, taky mě docela láká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím tomu, že bude skvělá, protože když Leda něco vydá, stojí to za to. Tedy aspoň pro mě :-)

      Vymazat
  2. Me se libi, jak maji ty jejich knihy zabalene do papiru, jak darky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné přírustky :-) V mlze právě čtu a zatím je to super :-) Ať se Ti knihy líbí ! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, musí tedy ještě chvilku počkat, ale už se na ní těším :)

      Vymazat
  4. Tak tos měla super pondělí. :o)) Ta Otolína vypadá skvěle, mně osobně hodně zaujala, když jsem jí listovala, takže se na čtení hodně těším. :o)) Přeju pěkné počtení, ten román V mlze nejspíš bude stát za to! :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, překvapilo mě, jak je nádherně graficky zpracovaná. :-)

      Vymazat
  5. Uzasne prirustky. Presco group opravdu poslalo balicky jako na Jeziska. Pripadala jsem si jako mala holka pod stromkem, kdyz jsem ho rozbalovala.:)

    OdpovědětVymazat
  6. Všechny knihy vypadají úžasně, ale poslední balíček... to je prostě něco :D Mám dojem, že kdybych se podívala do zrcadla, budu celá zelená. Každopádně si užij čtení i dárečky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[