Nové přírůstky do mého e-booku :-)

22.11.16

Krásné dobré ráno všem mým čtenářům,

     jsem tu dnes s dalším článkem, mohla bych ho nazvat rozbalovačkou, ale není tomu tak. Takže jsem ho prostě nazvala novými přírůstky, protože přesně tím tyto krásky jsou.
     Samozřejmě jde o recenzní výtisky. Abych pravdu řekla, teď se s nimi roztrhl snad pytel a já bych potřebovala dovolenou, abych to všechno stíhala. Máte to teď taky tak? Po dlouhé době mám nový recenzní e-book od eReading.cz, sami se ozvali a já prostě neumím říct ne. Dalším důvodem toho, to ne neříct byla kniha, která se prostě odmítnout nedala. A takhle to mám pořád, vždy jde o nějakou knihu, kterou prostě nedokážu odmítnout. A tak jsem díky tomu dopadla tak, že mám v knihovně kupu knih, které čekají na přečtení a zrecenzování... Ale dost tlachání, komu není rady, tomu není pomoci.
Pojďme se mrknou na knihy, které potěší nejen mě, ale i můj 
Pocket Book ☺

📖 e-book od eReading.cz 📖
Poté co je v parku v jižním Londýně pod vrstvou ledu nalezeno tělo mladé ženy, na místo přijíždí detektiv šéfinspektor Erika Fosterová. Oběť, krásná dívka z mocné a bohaté rodiny, měla podle všeho dokonalý život. 
Když Erika začne pátrat hlouběji, vynoří se souvislosti mezi její vraždou a smrtí tří prostitutek, které někdo uškrtil, svázal jim ruce a hodil do vodních ploch po Londýně. 
Jaká je spojitost mezi dcerou vlivného lobbisty, který si myslí, že může ovlivňovat i vyšetřování, a mrtvými imigrantkami? Jaké temné tajemství dívka v ledu skrývala? 
Čím více se Erika přibližuje k odhalení pravdy, tím více se vrah blíží k Erice. Poslední případ detektiva šéfinspektora Fosterové skončil katastrofou a smrtí pěti policistů včetně jejího manžela. Eričina kariéra visí na vlásku, musí bojovat s vlastními démony i s vrahem, který je hrůznější než kdokoliv, komu čelila v minulosti. 
Dopadne ho dříve, než udeří znovu?

📖 e-book od Mystery Press 📖
Měl to být skvělý večírek, jenže když Emily Kaneová dorazí ke své sestře Carrie, objeví jen prázdný dům s dveřmi dokořán. Večeře se vaří na sporáku, televize je zapnutá. Carrie, její manžel a dvě dcery jsou pryč.
Policie nad záhadou brzy zlomí hůl, a Emily tak nezbývá než se obrátit na svého bývalého přítele Davida Rakera, který se specializuje na pátrání po nezvěstných osobách. Někdo má totiž evidentně zájem na tom, aby se na její sestru s rodinou rychle zapomnělo.
Pavučina klamu a zlověstných rodinných tajemství obestírající celý případ rychle pohltí i Rakera, a ten brzy zjišťuje, že by se snadno mohl stát další z řady obětí, které si za celá desetiletí tahle obrovská lež vyžádala.
Dívka v ledu mě opravdu láká, tak jsem na ní zvědavá.
Co se druhé knihy týká, mělo by jít o 4 díl ze série, ale prý nevadí, že jsem předchozí knihy nečetla. 
Znáte autory nebo už jste třeba některou z knih četli? 
Podělte se o svůj názor a navnaďte mě ještě víc ☺

15 komentářů:

  1. Ahoj,Dívku v ledu mám taky staženou a jsem asi v třetině a čte se dobře.Neni cesty zpět mám také e-knihu a zatim jsem nečetla,ale ohlasy má dobré.Pěkné čtení přeji ��

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Hani,
      tak to jsem ráda, že se čte dobře. Ať se líbí obě knihy i tobě :-)

      Vymazat
  2. Není cesty zpět dočítám. A vůbec nevadí že je to čtvrtý díl. Je naprosto skvělá a fakt hodně napínavá. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Divku v ledu jsem také chtela,ale nakonec vyhralo Neni cesty zpet 😂
    Katy

    OdpovědětVymazat
  4. E knihy nectu, ponevadz co neni v pdf, muj tablet nespapa. Ale divka by mi mela prijit hmotne, tak uz se na ni tesim.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ti přeji hezké čtení, až dorazí. Tak co si třeba v Calibre ty formáty převést. Není to těžké :-). Já to taky tak dělám :-)

      Vymazat
  5. Skvělé kousky, Míšo :) Knihy z Mystery Press bych ráda někdy zkusila, už jenom ty mě na ně hodně lákáš :)) A Dívka z ledu mi dnes dorazila kalsická papírová, tak se na ni taky těším. Užij si čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, Mystery Press mě zatím nikdy nezklamal, takže určo mrkni :)

      Vymazat
  6. Hezke kousky Miso :-)Tak at se knihy libi a budu se tesit na tve recenze :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Neznam ani jednu knihu... Ale co se tyce cteni, mam to ted volnejsi, protoze posledne jsem to s recenzaky prepiskla a ted se potrebuji venovat svoji knihovnicce :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta od Mystery Pressu bude určitě super, toho se nebojím a tu druhou...uvidíme. Mám taky doje, že jsem to přepískla a už se těším, až to trošku stáhnu, aspoň na pět knih :-D

      Vymazat
  8. První knížka dle mě vypadá zajímavěji. Ikdyž musím říct že nakonec stejně přečtu oboje :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[