ROZBALOVAČKA 01_2016_07

31.1.17

Zdravím!

     Včera mi přišel dlouho očekávaný balíček. Konečně!!! 😅
Asi jste mnozí z vás postřehli, že vychází druhý díl Fejsbukové matky. Je vám tedy doufám jasné, že mi nesmí chybět. Tramtadadá...mám ho doma! Recenzní výtisk od nakladatelství Omega!




Anotace:

Specifický smysl pro humor, sebeironie a další stovky vtipných příběhů mámy od tří dětí, kterou jste mohli poznat už v prvním díle Deníku fejsbukové matky, tlačí na naši bránici snad s ještě větší silou než předtím.
Peripetie, které rodiče, dvojčata Viki a Fandu, jejich malou sestru Bětku a domácí zvěřinec denně potkávají, tentokráte zahrnují statusy z let 2012 – 2014. Jak to dopadne, když se přetížená matka rozhodne ještě kromě plození, rození, kojení a výchovy dětí podnikat? Věřte, že se budete smát od první do poslední stránky.
Stejně jako u prvního dílu i zde platí, že knihu můžete začít číst zepředu, zezadu, nebo třeba i odprostřed, a přesto vám nic neuteče. Všude se chytnete a všude se poznáte. V tomto vydání navíc najdete originální bonusový materiál.

Dostala jsem od šestileté dcery prstýnek z kytiček.
Viki: „Ty máš, maminko, dobrý prsty, to tátovi jsem ten prstýnek nasadit nedokázala - on má na každém prstě jakoby takový malý panděro.“
20.8. 2013

Už teď mám úsměv na tváři a to jsem knihu ještě ani neotevřela, moc se na ní těším! 
😁 

3 komentáře:

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[