UNBOXING 10/2016_3

19.10.16
Opět vás zdravím,
     dneska jsem se konečně po několika týdnech dočkala balíčku z Martinusu! A to čekání se vyplatilo :-D.
Takže jdeme rozbalovat!





Po matčině smrti se život korunní princezny Lorelei dramaticky změní. V zájmu posílení odvěkého spojenectví její rodné Havraní říše a sousedního Morkantu se Loreleiin otec znovu ožení, a sice se sestrou zesnulé královny, Irinou.
Zpočátku se zdá, že je všechno v nejlepším pořádku: panovník Havraní říše i jeho dvě děti jsou konečně šťastní. Irina však pomocí temné magie postupně ovládne celý zámek včetně krále, jenž se stává pouhou loutkou, závislou na vůli své manželky... 
Lorelei ví, že proti Irině může bojovat jen jedinými zbraněmi – a to kouzly, která budou mocnější než královnina. Musí však být rychlejší, důvtipnější a silnější než Irina a v boji o trůn Havraní říše a záchranu lidu svého království je ochotná obětovat i to nejcennější – svůj vlastní život.

Ta obálka je prostě božská a doufám, že jak kniha působí navenek, tak nezklame ani uvnitř.
Kdo už z vás četl? Napište mi váš názor.



25 komentářů:

  1. Kniha mne velice láká, Tobě přeju, ať se líbí, budu se těšit na recenzi :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Četla, už je to déle... byla celkem hodně fajn :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá hodně dobře, i když tento tip literatury nemusím. Ať se ti líbí. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Koukám, Míšo, že jsi se opravdu vrhla na fantasy :) Já pořád sbírám odvahu něco zkusit, ale zatím nejsem přesvědčená. Ale třeba se jednou ukecám :)) Ať se ti kniha líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu mě to baví, ale možná je to tím, že si zatím vybírám jen ty retellingy. Na ostatní taky zatím nemám odvahu a já prostě pohádky miluju a zatím jsem byla vždy nadšená a spokojená :-).

      Vymazat
  5. Taky jsi se dala na pohádky :) Já už mám taky doma dvě, ale nestíhám číst :) Stínová královna mě taky už dlouho láká :) Přeji pěkné čtení

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abych pravdu řekla, nějak mě to chytlo, což je u mě trochu nezvyk :-D. Uvidíme, jak dlouho mě to bude držet :-). Každopádně je to príma oddech ;-)

      Vymazat
  6. Uvazovala jsem o ni, ale nakonec jsem se rozhodla, ze nebudu cist tolik prevypravenych pohadek. Prece jen seznam mam dlouhy uz i tak :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu tě ;-). Na seznamu je spousta jiných a zajímavějších knih, však to znám :-)

      Vymazat
  7. Nečetla jsem a zatím se na knihu nechystám, ale ať se Ti líbí! :) Přeji hezké čtení.

    OdpovědětVymazat
  8. Knížku jsem si koupila hned chvíli po tom, co se objevila v prodeji. Ještě pořád jsem jí nečetla, ale hrozně moc se na ní těším. Ta obálka je nádherná, úžasná zkrátka dokonalá. ♥

    Fandom Before Blood CZ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Znám to, něco si pořídíš a čas ti nepřeje, ale snad se k ní brzy dostaneš, abych pravdu řekla, u mě si taky ještě pár dní bude musete počkat, mám tady toho zase nějak moc :-D

      Vymazat
  9. Nádherný přírůstek! :)
    Četla jsem a nemohu vynachválit, takže doufám, že ze Stínovky budeš stejně nadšená :3
    Užij si čtení a moc se těším na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  10. Vypada to lakave, normalne fantasy moc nectu,ale par knih se mi libilo :-)A ta obalka je opravdu poutava :-)At se ti kniha libi a moc se tesim na recenzi. Pekny vikend Miso :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, pro mě je tento žánr také stále novinkou, ale abych byla upřímná, je to velmi příjemná změna a opravdu mě to baví :-)

      Vymazat
  11. Koukám, že tě začaly předelávky pohádek dost bavit :) A vypadá nádherně, snad je takový i příběh :)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný úlovek :) Na Stínovou královnu se také chystám :) Ať se ti líbí a těším se na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, už se na ní těším, zatím musí ale ještě chvilku počkat :-)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[