ROZBALOVAČKA 03/2013_4

31.3.17
Krásné páteční odpoledne,
   
     mám tu pro vás poslední březnovou robalovačku. Dnes mi přišel recenzní výtisk od Dobrých knih. A co jsem si vybrala. Sáhla jsem po osvědčené knize od nakladatelství Mystery Press. Jde o druhý díl série Lang Reilly....








Anotace:

JAKÉ TAJEMSTVÍ SPOJUJE NACISTICKÉHO DŮSTOJNÍKA A ŘÍMSKÉHO CÍSAŘE?
Dona Huffa, blízkého přítele Langa Reillyho a bývalého agenta CIA, někdo brutálně zavraždil. Před svou smrtí se Don v Seville věnoval psaní knihy o důstojníkovi SS Ottovi Skorzenym. Je možné, že by někdo spáchal vraždu jen proto, aby jeho kniha nikdy nespatřila světlo světa? Lang je odhodlaný zjistit pravdu, a tak se vydává po stopách, které za sebou Huff při svém výzkumu zanechal.
Pátrání ho vyšle na zběsilou honičku po celé Evropě a Lang se postupně noří hlouběji a hlouběji do záhady, jejíž kořeny sahají do dob položení základů katolické církve. Ve Vatikánu nakonec objeví šokující tajemství, které se týká nejen druhé světové války, ale také bouřlivých časů římské říše.
Organizace, která se zbavila Langova přítele, však udělá cokoli, aby zabránila jeho odhalení. I kdyby měla obětovat další životy…

První díl, Případ Pegasus, se mi moc líbil a tak jsem neváhala ani minutu nad pořízením i druhého dílu. Věřím, že to bude opět velmi dobré čtení...

Mějte pěkný začátek víkendu!

6 komentářů:

  1. Ať se ti knížka líbí, Míšo :) Autor by mě i lákal, ale nemám dva životy, tak musím něco oželet :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Další kniha, která by mě asi zlákala, mít tak čas. Líbí se mi spousta thrillerů a detektivek, ale vždycky nakonec vyhrají moje oblíbené fantasy a dostanou přednost :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, není to vůbec špatné čtení, ale tak chápu tvou zapálenost pro fantasy ;-D

      Vymazat
  3. tenhle titul teď vídám všude, a samozřejmě, že i mě láká... Tak si knihu pěkně užij a těším se na recenzi :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[