🔝 KNIŽNÍ TIP č. 11 🔝

15.3.17

Krásnou středu vám všem,

     dnes mám pro vás článek s knižním tipem. Dlouho jsem opět přemýšlela, jakou knihu vybrat a nakonec jsem vybrala něco, co sama chci a co už mám možná i někde na cestě... Snad mě moje intuice nezklame a kniha bude opravdu tak dobrá, jak se zdá!

📖 TIP pro 11. týden 📖


Anotace:

Dokonalý thriller od autorky bestsellerové série Univerzita výjimečných
Městem Nottawa se jako lavina šíří nový fenomén. Sociální síť s název NEED nabízí svým uživatelům vše, co chtějí mít. Chceš nový iPhone nebo lístky na koncert se vstupem do zákulisí? Výměnou za drobný úkol ti NEED tvé přání splní. Kaylee Dunhamová ví, co chce. Potřebuje získat novou ledvinu pro nemocného bratra. Nevěří, že by jí nějaká sociální síť mohla pomoci, ale rozhodne se, že to zkusí. Až po té, co zadá svůj požadavek, si uvědomuje, jak vysokou cenu bude muset zaplatit. Úkoly, které síť za splnění jednotlivých přání vyžaduje, totiž s přibývajícím počtem uživatelů nabírají na nebezpečnosti. Dokáže Kaylee odhalit, kdo NEED stvořil, a zastavit ho dřív, než zničí celé město? Dokonalý thriller od autorky bestsellerové série Univerzita Výjimečných.

Info o knize:

Nakladatel: Fragment
Jazyk: česky
Pořadí vydání: 1.
Rok a měsíc vydání: 2017/03
Počet stran: 272
Vazba: Paperback
  • knihu napsala autorka série Univerzita výjimečných!
  • tématika sociálních sítí
  • vypadá to na hodně zajímavý námět
  • možná se trošku bojím, že to bude přizpůsobeno mladším čtenářům, ale doufám, že ne
  • pokud si nejste jistí, pak si počkejte, já si knihu určitě přečtu a sepíši recenzi
Jak se vám líbí dnešní knižní tip?

4 komentáře:

  1. No vypadá to na první pohled slibně, tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle knihu jsem zaregistrovala, ale pro nedostatek času zůstane prozatím na seznamu přání ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[