UNBOXING 05/2016_2

10.5.16
     Nejsou recenzní výtisky jako recenzní výtisky. My recenzenté šíříme něco do světa, šíříme naši myšlenku, propagujeme a pomáháme tak jak čtenářům, tak i nakladatelům a hlavně spisovatelům.
     Moje dnešní rozbalovačka obsahuje recenzní výtisk jedné mladé české spisovatelky. A já jí moc děkuji za projevenou důvěru a ochotu, zaslat mi jeden výtisk k recenzi. Naše "scéna" není jen o trhácích, bestsellerech, ale i o něčem málo nápadném, co si třeba tu pozornost také zaslouží, jenže je to v nepřeberném množství titulů zastíněné. Proto jsem ráda, že mohu Molly  alespoň trošku podpořit a malinko rozdmýchat oheň k její lepší viditelnosti.

Kdo má zájem, může si Molly vyhledat na FCB, kde si dokonce může přečíst i pár kapitol z její nové knihy. (klik na obrázek)
Domnívám se, že fanoušci fantasy, upírů a lehké erotiky, by si zde jistě přišli na své :-).
Tak se pojďme podívat, co mi přišlo v balíčku :-)




Historický román pro ženy s prvky fantasy. 

Susan Lerrisová si nikdy nemyslela, že je dítě štěstěny. Ovšem když ji o ruku požádal muž, kterého nadevše milovala, zdálo se tak snadné tomu uvěřit. Stačil ale pouze jeden večer, aby přišla o všechno. Její nejbližší byli najednou mrtví a ona nechápala důvod. O to horší bylo zjištění, že právě ona je z jejich smrti obviněna. Jenže udělala to? Sama moc dobře věděla, že potom, co se z ní stalo, se dalo uvěřit jenom jediné odpovědi. 

James Rogers by za svou snoubenku dal i život. Tak velká byla jeho láska, a přesto se otřásla v základech během jediného večera. Je možné někoho nenávidět a zároveň milovat? James věděl, že ano. Jenže chuť po pomstě mu nedala zapomenout a už vůbec ne odpustit. Co na tom, že ji miluje?! Člověk by neměl milovat stvůru a právě tou se ona stala!



Nečetl už třeba náhodou někdo? 

9 komentářů:

  1. Už několikrát se mi stalo, že nenápadná knížka pro mne nakonec byla trhákem. A rozhodně nemusí mít placku bestseller. Fantasy nečtu, ale tohle vypadá pěkně, určo juknu potom na tvou recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  2. Míšo, přeji ti pěkné čtení. A máš naprostou pravdu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Upíři a erotika? Tak to tuhle knížku určitě doporučím spoluautorce Světa mezi řádky. Díky za tip. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Knihu ani autorku nepoznám, takže ďakujem za tip, kniha vyzerá zaujímavo :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se těším na Tvou recenzi!! :)
    Přeji příjemné čtení! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem moc zvědavá na recenzi. Četla jsem úryvky a vypadalo to zajímavě :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[