UNBOXING 12/2015_2

9.12.15
A máme tady poslední (doufám) prosincový unboxing :-).
Pššššt....neříkejte to Ježíškovi, však já si to zase pěkně zabalím ;-).
Nemá cenu to nějak zdržovat, knihy jsou to většinou do série a prostě ty další po kterých jsem delší dobu pokukovala :-). Bohužel dvě tam chybí (Červená lucerna, Falešný třpyt), jelikož se jejich vydání posunulo až do dalšího roku. Ale nevadí. Moje peněženka nijak neprotestovala ;-).

Jdeme na to:








Deník mého stínu
Víte, kde končí láska a začíná nebezpečná posedlost?

„Jsi to ty. Samozřejmě že jsi to ty. Někdo mě dohání, a když se otočím, vidím tebe. Věděla jsem, že to budeš ty…“ Ten muž se objeví všude, kam se jen Clarissa pohne. Čeká na ni v parku, na železniční zastávce, před jejím bytem. Bombarduje ji telefonáty a esemeskami. Posílá jí dárky. A zatímco jeho posedlost mladou ženou každým dnem narůstá, Clarissa má čím dál tím větší strach, protože pomoci policie se dovolává marně. Zbývá jí jediné – trpělivě sbírat důkazy a doufat, že se jí podaří muže usvědčit dřív, než se stane něco hrozného… Mrazivý thriller o posedlosti a debut, který vychází ve více než 25 zemích po celém světě.

After - Přiznání

Musí se smířit s tím, že Hardin navždy zůstane... Hardinem. Že by se v něm až tak moc mýlila? Rozum i nejbližší okolí jí radí, aby se Hardina už navždy vzdala, nebyla by první, kterou ponížil a odkopl. Kvůli Hardinovi odstavila na vedlejší kolej všechno, na čem jí záleželo – školu, kamarády, matku, přítele... další zklamání by nezvládla. Měla by si zachovat zdravý rozum a nechat tuto kapitolu už být, dřív než se spálí ještě víc.
To se ale lehko řekne, navíc při představě na vášnivé noci strávené v jeho náručí... Elektrizující dotyky... Nenasytné polibky... Hardin se před ní kaje. Ví, že se dopustil nejhorší chyby ve svém životě. Dokáže se ale opravdu změnit? Tessu čeká jedno z nejtěžších rozhodnutí.

Pokračování světového bestselleru a literárního fenoménu AFTER – Polibek úspěšné autorky Anny Todd.


Leo
Evie a Leo spolu vyrůstali v pěstounské rodině a jen jejich přátelství jim pomáhalo přežít těžké období. Jejich pouto během let přerostlo v lásku a oba doufají, že až v osmnácti odejdou z domova, čeká je společná budoucnost.
Leo je však nečekaně adoptován a musí se přestěhovat na druhou stranu země. Společně si s Evie slíbí, že zůstanou v kontaktu a že se pro ni vrátí. Evie však o něm už nikdy neuslyší.
Uplynulo osm let. Evie má dobrou práci. Má přátele. Je spokojená. Pak se však objeví cizí muž a prohlašuje, že jej Leo poslal, aby na ni dohlédl. Evie je Jake sympatický a ani ona jemu není lhostejná. Může však tomuto přitažlivému cizinci důvěřovat? A říká jí o Leovi celou pravdu?

Leova šance
Zaslouží si každý svou druhou šanci? I ten, kdo lhal a podváděl, aby ji získal?
Dostane se nám všem druhé šance? I když kráčíme cestou sebezničení?
Jak tvrdě byste bojovali o druhou šanci na lásku? Druhou šanci na život? O šanci vypovědět svůj příběh?
Každý milostný příběh má dvě strany. Evie tu svou vypověděla. Teď je řada na Leovi.


Láska pod parou
Někdy na vás život zanechá stopu.

Vysokoškolačka Andrea většinu času neví, jestli chce Tannera políbit, nebo mu jednu vrazit. Je vážně sexy, s tím svým svůdným pohledem a vypracovaným tělem, ale je to především velký hráč a jeden druhého nedokážou vystát déle než pár minut. Až doteď.

Tanner si je vědom, že mají s Andreou dlouhý vztah plný lásky i nenávisti, ale on chce od ní mnohem víc té lásky. Chce ji. Dnes i zítra. Čím víc ji však poznává, tím je mu jasnější, že Andrea má problém. Balancuje na hraně, a kdykoli se ji Tanner pokusí zachytit, proklouzne mu mezi prsty.

Andree se život vymkl z rukou a nezáleží na tom, že jí chce Tanner pomoci, protože jakmile se vše rozpadne na kusy a ona se řítí ke dnu, jedině ona sama se může zachránit.

Někdy vás život donutí pro lásku těžce bojovat...

Všechny staré nože
Všechny staré nože, které rezivěly v mých zádech, teď vrazím do těch tvých. – Phaedrus

Může se špionážní příběh plný akce a šokujících zvratů odehrát během jediného poklidného rozhovoru dvou lidí u večeře v restauraci na idylickém kalifornském pobřeží? Může – pokud ho napíše mistr tohoto žánru, autor celosvětového bestselleru Turista Olen Steinhauer. 
Před několika lety čelila Vídeň teroristickému útoku s tragickými následky. Místní pracoviště CIA se jim snažilo zabránit – díky souhře náhod získalo klíčové informace, jejich zdroj však někdo prozradil. A nikdo kromě místních agentů o něm nevěděl… Dva z nich, Henry Pelham a Celia Harrisonová, spolu až do oné osudné noci pracovali i žili. Teď má Celia rodinu s někým jiným, odešla ze CIA a zabydlela se daleko od své minulosti. Henry zůstal sám ve Vídni, ale myšlenky na minulost ho neopustily – proto se jednoho dne vydá za Celií. Bývalí milenci a špičkoví agenti, zvyklí nepřiznat pravdu a nikomu nedůvěřovat, se sejdou, aby si vyjasnili, co se tenkrát stalo…


Kruh
Druhý díl detektivní trilogie s komisařem Martinem Servazem, jež se stala bestsellerovou senzací ve Francii!

Uvnitř domu je nalezena mrtvá žena. Spoutaná a utopená ve vaně. U bazénu v zahradě sedí její žák a milenec, který je pod vlivem sedativ. Je to vrah? Na nic si nepamatuje… Marsac je zdánlivě klidné městečko v Pyrenejích, známé díky elitní univerzitě. Dokud ovšem není zavražděna jedna z přednášejících a dokud není o pár dní později nalezeno tělo místního chovatele psů, které roztrhali na kusy jeho vlastní zvířata…

Kdo a proč rozpoutal v tomto univerzitním městečku šílenství smrti? Mohly by být vraždy dílem uprchlého sériového vraha? Stačí jeden tajemný email a telefonát a komisař Martin Servaz je vtažen do vyšetřování. Hlavním podezřelým se stane syn jeho bývalé lásky z místní univerzity. Když Servaze požádá, aby se případu ujal, nemůže odmítnout… Aby vrchní komisař Servaz případ vyřešil, musí se ponořit do své vlastní minulosti a znovu otevřít své staré rány. Bude to jeho nejnebezpečnější a nejosobnější vyšetřování dosud!


Asi jste si všimli Dívky ve vlaku, znáte to, někdy prostě máte před objednávku měsíc dopředu, pak projdete kolem knihkupectví a něco si koupíte. Tohle se stalo právě mě, zapomněla jsem, že mi má přijít a prostě si ji koupila. Nevadí, alespoň jsem ji mohla věnovat do soutěže :-).
Tak co na to říkáte? Je to takový mix, ale radost je z nich veliká :-). 
Předem díky za jakékoli komentáře :-).

6 komentářů:

  1. Páni to je teda poriadne veľa kníh! Väčšinu nepoznám, každopádne dúfam, že sa ti budú páčiť :-)

    OdpovědětVymazat
  2. To je kouzelný balíček :-)A samé krásné knihy. Přeji pěkné čtení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Marcelko, potřebovala už bych pořádnou knihovnu :-). Co jsem se přestěhovala, tak to nemám kam dávat :-)

      Vymazat
  3. Nádherný Ježíšek :) Užij si čtení, Míšo :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[