Unboxing 07/2015 - to je tak, když dostanete slevu :-D

13.7.15
Opět vás zdravím přátelé,
ve čtvrtek jsem měla velmi štědrý den :-). Jedním potěšením pro mne bylo získání elektronické verze knihy Rosamery Beach 2, která u nás vyjde až v září. A tím druhým byla výhra, pro mne trochu záhadná, protože jsem si nebyla vědoma, že bych v něčem takovém soutěžila. Získala jsem slevu 500,- od Knihkupectví u Mobi a v předmětu e-mailu bylo následující: Gratulujeme výherci soutěže o nejlepší recenze za červen 2015. K mému velkému překvapení :-D. Nechápu to, ale jistě chápete, že jsem byla velmi potěšena :-).
Svojí slevu jsem samozřejmě během pár minut utratila a dnes s radostí otevřela tenhle krásný balíček.





 Všechny krásky pohromadě :-)


Místo pro tajnosti
V areálu soukromé dívčí střední školy v Dublinu bylo nalezeno tělo chlapce. Vraha se vypátrat nepodařilo. O rok později se na nástěnce ve škole objevuje fotka oběti s anonymním vzkazem: Vím, kdo ho zabil. Dostává se do rukou mladého detektiva Stephena Morana, který ji chápe jako příležitost vydobýt si místo na vysněném oddělení vražd. Spolu s kontroverzní policistkou Conwayovou znovu otevírají případ a při vyšetřování odkrývají nitky příběhu, který před rokem zůstal utajen. V kulisách staré internátní školy v Dublinu vedené řádovými sestrami číhá na každém kroku temno a je zjevné, že několik studentek nemá z různých důvodů zájem říkat pravdu. Svět dospívajících dívek se ukazuje být tajemnějším a nebezpečnějším, než si oba detektivové uměli představit. Místo pro tajností je napínavý a vzrušující příběh o přátelství a věrnosti, krutosti dívčího kolektivu a touze vzepřít se uniformitě.
Dům na kopci
Do starého domu zvaného Hill House přijíždí čtveřice pátračů: odborník v okultních vědách doktor Montague, jeho asistentka Theodora, dědic domu Luke a také mladá dívka jménem Eleanor, o níž se téměř nic neví. Společně se rozhodnou přijít na kloub podivným úkazům, jimiž je dům proslulý. Ten však má s těmito nebohými tvory své vlastní plány.
 Kniha je opravdu vyšperkovaná :-)


Černé lži
Layana Fairmontová vyrostla obklopená luxusem. Životním stylem svých rodičů sice odjakživa pohrdá, bohužel je ale na nejlepší cestě propadnout se do stejného snobského stereotypu. Dokud nepotká Branta, jenž obrátí její svět vzhůru nohama.Brant Sharp je počítačový génius a miliardář, skrývá však temné tajemství. Tajemství, které by mohlo ohrozit nejen jeho vztah a budoucnost s Layanou, ale i vše, co za svůj život vybudoval. Když Layana procitne z pohádky a odkryje Brantovu masku, přijde o vše, čemu věřila.

A tehdy vstupuje do jejího života Lee. Bezstarostný, mnohdy hrubý a zároveň neskutečně sexy. Lee je Brantovým pravým opakem. Dohromady tvoří dokonalou bytost a Layana rozehrává nebezpečnou hru.

Může doufat v budoucnost s mužem, kterého miluje, a zároveň získat i toho, po němž touží?
 Tyhle látkové záložky, které jsou součásti knihy, mám moc ráda :-)
Doufám, že jsem vás trochu inspirovala, pokud někdo z vás už některou z knih četl, pak budu ráda za jakýkoli váš komentář. Zdá se, že Místo pro tajnosti bude vážně skvělá kniha a překvapilo mě, jaká je to bychlička. Dům na kopci, tak na ten se těším obzvláště, protože mám moc ráda knihy s tématikou starých domů, které zavání duchařinou. A Černé lži? Tak na ty jsem zatím slyšela jen samou chválu. Ano, je to trošku z jiného soudku, ale věřím, že mi to někdy přijde v hod.

4 komentáře:

  1. Krásný výběr knih :-) Už se těším na recenze ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcel, doufám, že se k nim brzy dostanu...protože toho mám už fakt moc :-D

      Vymazat
  2. Ach..ten Dům na kopci chci. Už jsem nám ho objednala na prodejnu!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď:-). Ve skutečnosti je obálka jasně oranžová, na netu byla světlejší,ale nevadí :-). Tuším, že to bude skvělá duchařina...doufám, že to nebude něco jako Asylum, kde kniha slibovala také dost dobré napětí a nakonec to byl vlahý průměr. Tahle kniha je totiž esteticky hodně podobná, tak snad nezklame. :-)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[