Unboxing 03/2016_2

30.3.16
Krásný středeční den moji milí příznivci. 
Tento měsíc se nějak krotím co? No jo no, není každý den posvícení. :-D
Dnes tu pro vás mám jednu malou rozbalovačku recenzního výtisku od nakladatelství MOBA.
Pojďme se tedy podívat, co jsem si vybrala tentokrát. Věřím, že moje volba byla správná.



 Už na nás ta kráska vykukuje :-)
Zeď vzpomínek - Anthony Doerr
Povídková kniha Anthonyho Doerra se odehrává na čtyřech světadílech. Titulní novela získala ocenění National Magazine Award v kategorii krásné literatury, druhá povídka byla označena za „mistrovské dílo vynikajícího pozorovatele a ukázku intuitivního smyslu pro poetiku“, čtvrtá povídka dostala Cenu O. Henryho a za pátou povídku autor obdržel cenu The Pushcart za rok 2011. U proslulého autora a čerstvého držitele Pulitzerovy ceny se ostatně není čemu divit. Navzdory tomu, že Doerr získal prestižní Pulitzerovu cenu za román, považují někteří kritici právě povídky a novely za vrchol jeho dosavadní tvorby.
 Kniha je opravdu nádherná, MOBA klasicky vsadila na pevnou hladkou vazbu se stejně barevným přebalem.
 A copak to tu na nás vykukuje? 
Velmi povedená záložka.:-)
 Samozřejmě nesmí chybět reklama na další připravovanou knihu od tohoto autora :-)

Na knihu jsem opravdu hodně zvědavá, bohužel jsem nečetla jeho předchozí knihu "Jsou světla, která nevidíme". Ale chvály jsou na ní obrovské. Takže uvidíme, třeba se po zkušenosti s touto knihou rozhodnu do ní konečně pustit:-)

Přeji vám krásnou středu....

12 komentářů:

  1. Míšo, přeji pěkné čtení :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji příjemné čtení a moc se těším na recenzi... Já Světly nechtěla začínat, protože si myslím, že to nebude kniha pro mě, a mám v plánu dát autorovi šanci právě se Zdí vzpomínek :) Tak jsem zvědavá, jak se Ti bude líbit :) A tedy vůbec jsem netušila, že už se připravuje další kniha! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, taky jsem zvědavá. Jsou světla, která nevidíme jsem vlastně nečetla schválně. Protože okolo toho byl takový humbuk, že mě to odradilo, ale věřím, že tohle bude velmi pěkné čtení. Necháme se překvapit. Jen co dočtu Daryovou, tak se do ní pustím :-)

      Vymazat
  3. O knihe som ešte nepočula, každopádne som rada, že som na ňu vďaka tebe narazila :-) Vyzerá zaujímavo a dúfam, že sa ti obsahovo bude páčiť.

    OdpovědětVymazat
  4. Světla jsem také ještě nečetla a Zeď vzpomínek už mám objednanou :D Tak doufám, že se mi to bude líbit!

    OdpovědětVymazat
  5. Kniha je krásná! :)
    Přeji příjemné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  6. O knížce jsem ještě neslyšela, ale vypadá opravdu zajímavě a hlavně ta obálka je nádherná. Těším se na recenzi. :)
    Ať se líbí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, obálka je opravdu povedená :-)
      Dnes bych se chtěla konečně začíst :-)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[