Měsíční shrnutí 10/2015

5.11.15
     Ani říjen nebyl nijak plodný, bohužel, ale i tak jsem spokojená, že jsem vůbec něco zvládla přečíst. První kniha, kterou jsem v říjnu přečetla byl další recenzáček, opět od MOBY. Moba vydává skvělé knihy, ještě nikdy se mi nestalo, že by se mi něco nelíbilo a doufám, že se to ani nestane.






Ledové hlubiny jsou třetím dílem série: Ingrid Nyström & Stina Forss - nebylo to špatné, mělo to celkem dobrý námět založený na katastrofě a historické události. Nenudila jsem se. Recenze ZDE.






Aspoň trochu normální - Coo Boo - to je prostě známka dobré knihy, která vás postaví na nohy. Pořád jsem ještě neměla dost páry, ani chuti číst, tak jak bych chtěla. Říkala jsem si, co si tak asi přečíst pohodového, abych se trošku vzpamatovala a začetla. A jelikož tohle není moje první knížka od tohoto nakladatelství, dobře jsem věděla, že přečíst si nějakou pohodovku od nich, je přesně to pravé, co momentálně potřebuji. Byl to moc pěkný příběh, samozřejmě zamilovaný, jak jinak. Ale láska tady nebyla na prvním místě...přečtěte si, uvidíte. Knížku přelouskáte během chviličky :-)
Recenze ZDE.

2 komentáře:

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[