🔝Knižní TIP - 22. týden🔝

26.5.20

Krásný den!


Vítejte u dalšího knižního tipu!
Žádné překvápko, že to bude opět krimi/detektivka.

Anotace:

Rok 1975. Zdrcené matce vytrhávají z rukou její novorozené dítě. Rok 2010. V parku v irském Dublinu je uprostřed zimy nalezeno tělo staré ženy. Případu se ujímá zkušený inspektor Tom Reynolds. Je přesvědčen, že vražda souvisí s historií nechvalně proslulých Magdaleniných prádelen, kam byly v 19. století posílány „padlé ženy“. Reynolds a jeho tým vysledují stopu vraha až do odlehlého kláštera na irském venkově. Blíží se Vánoce, ale tým detektivů se brzy začne obávat, že se ke svým blízkým hned tak nevrátí. Jakmile totiž dorazí na místo, všem je jasné, že vrah je jim nablízku… a že se za hříchy z minulosti hodlá mstít dál…

Info o knize:

Nakladatel: Moba
Jazyk: česky
Pořadí vydání: 1.
Rok a měsíc vydání: 2020/06
Počet stran: 496
Typ, vazba: Kniha, pevná

Co dodat:

  • téma matky a dítěte je téměř vždy sázka na jistotu jak v dramatu, tak krimi 
  • prolínání minulosti s přítomností mám ráda
  • téma Magdaleniných prádelen!
  • celá anotace zní neskutečně lákavě a tuším skutečně dobrý příběh!
  • první díl nové série od nakladatelství MOBA - Inspektor Tom Reynolds 1.
Tak co, půjdete do ní? 😉

1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[