RECENZE: Údolí mrtvých - Tim Weaver

8.8.18





Její dokonalý život
byl jedna velká lež.

Info o knize:

  • název: Údolí mrtvých
  • orig. název: The Dead Tracks
  • série: David Raker #2
  • autor: Tim Weaver
  • žánr: Detektivky, Romány, Thrillery
  • nakladatelství: Mystery Press
  • rok vydání: 06/2018
  • počet stran: 496
Druhý případ Davida Rakera! Dámy a pánové, opět to byla spanilá a vzrušující jízda!
      Myslím, že Davida už není nutno tolik představovat, ale pokud jste ještě neměli tu čest, pak vězte, že David Raker je soukromý vyšetřovatel pátrající po ztracených osobách. Vyhledávají ho lidé, kteří postrádají své blízké. David je svojí prací téměř posedlý, snad za to může fakt, že sám moc dobře zná ztrátu, jenže ta jeho už se nikdy nevyřeší. Ta jeho je trvalá. Ale co ostatní, kteří stále mají naději, že jejich ztracení blízcí jsou stále ještě naživu a pokud ne, zaslouží si znát alespoň odpovědi na svoje otázky. Právě pro ty je tu Raker…

     Davida kontaktují truchlící rodiče sedmnáctileté Megan. Megan je naprosto nekomplikovaná a nekonfliktní, vzorná studentka, dokonalá dcera, která dělá svým rodičům jen radost. Jednoho dne se ovšem nevrátí ze školy a slehne se po ní zem. Kam se poděla, jaký je důvod jejího zmizení? Policie po pár měsících vyšetřování nemá jednu jedinou čerstvou stopu a zdá se, že případ vězí na mrtvém bodě. Pro zdrcené rodiče je David poslední nadějí. Stále doufají, chtějí vědět jestli je jejich holčička stále na živu. Jenže na tuhle otázku David odpověď nezná. A netroufá si v rodičích vzbouzet plané naděje. Od Meganina zmizení uběhlo už půl roku…
Recenze psána pro portál Chrudimka.cz - pokračovat ve čtení můžete ZDE

2 komentáře:

  1. Tahle serie me laka cela, jen mit na to ten cas. Ale snad nekdy. Libi se mi, jak pekne ladi ty obalky a hlavne ten zanr, ze jo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu ti jí vřele doporučit, je to super čtení! Weaver fakt umí upoutat :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[