🔝 KNIŽNÍ TIP č. 26+27+28 🔝

11.7.17

Hezké úterý všem!

Dlužím vám dva knižní tipy. Omlouvám se, ale prostě jsem na ty články úplně zapomněla. A tak vám dnes představím celkem tři knižní kousky, které mám ve svém hledáčku a které si určitě pořídím a přečtu. Pojďme na to!




📖 TIP pro 26. týden 📖


Anotace:

„Možná jsme jako ten třešňový květ. Jako padající hvězdy. Možná jsme se milovali příliš moc, příliš mladí a zapláli tak jasně, že musíme zaniknout. Extrémní krása, rychlá smrt.“
Jeden polibek trvá okamžik. Tisíc polibků však může vydržet na celý život.
Jeden chlapec, jedna dívka. Pouto mezi nimi je ukováno v jediném okamžiku a střeženo v srdci celou dekádu. Jejich pouto vydrží navždy. Nebo tomu alespoň věří.
Když se sedmnáctiletý Rune Kristiansen po dvou letech vrací z rodného Norska do ospalého městečka Blossom Grove v Georgii, kde se v dětství spřátelil s Poppy Litchfieldovou, vrtá mu hlavou pouze jediné: Proč mu dívka, která byla druhou polovinou jeho duše a která mu slíbila, že bude věrně čekat na jeho návrat, přestala před dvěma lety odpovídat na jeho dopisy a telefonáty? Poppyino mlčení zlomilo Runovi srdce. Zatrpkl a zatvrdil se. Když však odhalí pravdu, zároveň zjistí, že ještě větší bolest ho teprve čeká. Samostatný román pro čtenáře od 14 let. Přichystejte si kapesníky.

Info o knize:

Nakladatel: YOLI
Jazyk: česky
Pořadí vydání: 1.
Rok a měsíc vydání: 2017/07
Počet stran: 352
Typ, vazba: Kniha, paperback

Co dodat:

  • sice je kniha pro generaci mladších čtenářů, ale myslím si, že si na ní smlsneme i my starší
  • musím uznat, že ta anotace se Yoli opravdu povedla
  • tohle bude doják jako hrom
  • Yoli vydává přesně ty skvělé oddechové knížky, které jsou na léto jako stvořené
  • mnooo, ta obálka je prostě senzační!

📖 TIP pro 27. týden 📖

Anotace:

Reed Royal má vše, co by si mohl přát: vzhled, postavení, peníze. Dívky na elitní akademii Astor Park stojí frontu, aby si s ním mohly vyrazit, a kluci mu závidí, jenže Reedovi nikdy nezáleželo na nikom jiném než jeho rodině – dokud mu do života nevstoupila Ella Harperová.
To, co začalo spalující nenávistí a plánem, jak nové otcově chráněnce udělat ze života peklo, se brzy změní v něco silnějšího. Chce ji mít nablízku a zajistit jí bezpečí. Když ji však Reed jedinou hloupou chybou odežene a uvrhne tím rodinu Royalů do chaosu, začne se mu život rozpadat pod rukama.
Ella ho už nechce. Tvrdí, že jeden druhého jen ničí.
Možná má pravdu.
Tajemství. Zrada. Nepřátelé. Nic podobného Reed dosud nepoznal, a pokud chce získat svou princeznu zpět, musí dokázat, že jí za to stojí.

Info o knize:

Nakladatel:Baronet
Série:Royalové (2.díl)
Jazyk:českyPořadí vydání:1.
Rok a měsíc vydání:2017/07
Počet stran:320
Typ, vazba:Kniha, pevná 

Co dodat:

  • četla jsem první díl, který mě dokonale uchvátil, je tedy jasné, že další díly jsou nutností
  • Erin Watt píše skvěle a poutavě
  • konečně jedna z mála knih, kde je celkem normální hlavní hrdinka
  • v knize je krásný kontrast bohatství a chudoby
  • kniha vychází 26.7.2017
  • potřeba nutná!!!

📖 TIP pro 28. týden 📖

Anotace:

Mistrovská hororová povídka od světové bestselleristky Gillian Flynnové je poctou klasickým duchařským historkám a dalším důkazem autorčina všestranného spisovatelského talentu (získala za ni prestižní Edgar Award). Důkazem, který si nelze nechat ujít.
Neškodné podvůdky, snaha přežívat, drobné lži, a taky jeden věštecký salon se speciálními službami v zadní části. To je svět mladé ženy, na kterou se jednoho upršeného jarního dne obrátí Susan Burkeová, které straší v domě. Jenže ten starý viktoriánský dům skrývá víc tajemství než jednu krvavou šmouhu na stěně a pochybné duchy, které vyžene trocha šalvěje a mořské soli. Dost možná tady půjde někomu i o život…
Skvrnu (v originále Grownup) napsala Flynnová pro soubor Rogues (Darebáci), který z povídek vícera autorů sestavil George R. R. Martin. Toto je její první samostatné vydání.

Info o knize:

Nakladatel: Knižní klub
Edice: Edice světový bestseller
Jazyk: česky
Pořadí vydání: 2.
Rok a měsíc vydání: 2017/09
Počet stran: -
Typ, vazba: Kniha, pevná

Co dodat:

  • přečetla jsem všechny knihy od této autorky a je jedna z mála, která si tu placku bestseller na obálkách knih zaslouží
  • duchařina? No jasně!
  • sice je to povídka, ale proč ji nezkusit
  • G.F. umí psát
  • rozhodně si ji přečtu
  • vychází 1.9.2017
knihy autorky

Tak co na to říkáte, vyberete si a necháte se také zlákat?
Mějte pěkný den!

10 komentářů:

  1. Áááááááááááááááá, takže na první dvě si broousím zoubky už dyl, že ano :-) a ta poslední vypadá taky skvěle, páč když jsou tam duchové, to musím mít :-) Sááákra, takže všechny tři, díky, díky, díky Miško :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jsem se trefila, Veru :-). Nezoufej :-D. Já už jsem to se seznamem vzdala dávno :-D

      Vymazat
  2. První dvě mě upřímně nezaujaly, ale Skvrnu srdečně doporučuji, četla jsem to v originále a bylo to dost dobrý! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to se těším ještě víc! Paráda, díky moc za odezvu :-)

      Vymazat
  3. Skvrna vypadá dobře, super tip, Míšo :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak na Skvrnu se opravdu těším!! Zmizelá byla totiž fantastická!
    :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[