SOUTĚŽ O ŽÍZEŇ!!!!

15.5.17
Krásný pondělní podvečer!


A JE TO TADY!
SLIBOVANÁ SOUTĚŽ!

Výhrou je novinka - ŽÍZEŇ


Celou dobu jsem přemýšlela nad otázkami a nakonec jsem se rozhodla, že vám položím jen jednu jedinou. Chci po vás, abyste popustili uzdu své fantazie a taktéž se možná připravili na to, že tato série nebude nekonečná. 

Kdybyste se měli zamyslet nad dokonalým ukončením série? Jaké by podle vás mělo být? 

Jak by měl Jo Nesbo podle vás sérii HH ukončit? 

Nechat Harryho zemřít nebo jeho poklidný život ukončit jako pohádku "a žili šťastně až na věky"? 

Je to jen na vás. Nemusíte se nijak rozepisovat, klidně to stačí stručně a výstižně, ale! Originalita se vám vyplatí. Protože tentokrát nechci losovat, tentokrát vyhraje ten, jehož odpověď mě uspokojí a nadchne a nebo bude natolik neskutečná, že mě třeba ohromí. 

Malá rada: jsem náročná a Harryho miluju takového jaký je :-D
  • své nápady pište do komentářů
  • zanechte svůj kontaktní e-mail (pokud nechcete zveřejňovat, tak jej zašlete na kniznidenicek.blog@gmail.com - nezapomeňte připsat jméno, pod kterým jste psali komentář!!!
  • soutěž potrvá od 15.5. do 22.5. 2017
  • zúčastnit se mohou osoby se zasílací adresou v ČR
  • sdílení soutěže není povinné, ale budu za něj ráda
  • knihu do soutěže věnuji já sama (nebojte, mám dvě, samozřejmě věnuji tu nečtenou)

HODNĚ ŠTĚSTÍ V SOUTĚŽI!

19 komentářů:

  1. Tak protože jsem krvelačný knihomol a v thrillerech většinou žádné šťastné konce nebývají, tak bych ho nechala umřít :) Přece jednou to skončit musí :)
    hlavickova.jana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Auuuu, to bolelo :-D Mé srdce je roztříštěné na kusy :-D
      Díky za účast, máš zatím velkou šanci :-D ;-)

      Vymazat
  2. Já bych byla pro "šťastný konec" takže Harry se zklidní, přestane pít a najde si jinou práci. Odstěhuje se,ožení. Prostě důkladná proměna. A takové to "žil šťastně až do smrti... " ;-) kdyby umřel, těžce bych to nesla... :-( :-D
    sarkoma@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Přestože Harryho miluju, tak si myslím, že už je pomalu čas na konec jeho hry. Nikdo není nesmrtelný a proto doufám, že to Nesbo ukončí se ctí a nechá nějak exkluzivně Harryho zavraždit (podobně napínavě jako Beátu) někým, komu Harry už dlouho leží v žaludku nebo od koho to absolutně nečeká..chci, abych byla ochromená, znechucená, dojatá... zbytek týmu objasní tenhle mord, potom sednou v baru ke sklence, zavzpomínají si na hezké časy a v poklidu se rozejdou do svých domovů s tím, že lepšího vyšetřovatele už nikdy nebude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem se tak rozvášnila, že jsem zapomněla doplnit svůj e-mail: slancova.m@seznam.cz :))

      Vymazat
  4. Já osobně bych taky byla pro ukončení Harryho smrtí :D Bylo by hustý,kdyby se domluvili padouši, které Harry nechal zavřít, a společně by se za to Harrymu pomstili nějakým dlouhým a drastickým umíráním. Jo asi bych takový konec prořvala, ale občas jsou prostě takové konce potřeba :)

    OdpovědětVymazat
  5. Budu teď chvíli nelidská, ale nechala bych Harryho zemřít. Za podivných okolností rukou nebo vinou někoho nebo něčeho, co se vynořilo z jeho minulosti. Aby autor sáhl na začátky příběhů a vzal jednu postavu, která nám celou tu dobu skrývala druhou tvář. Příběh se zaobaluje, ukončuje, nechává dramatickou příchuť... :-) rpetrickova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se mi líbí ;-) Je to originální a asi by to hodně překvapilo :-)

      Vymazat
  6. I když už Žízeň mám, ale... Podle mého se s Harrym budeme muset chtě nechtě rozloučit. Ale myslím si, že to Nesbo udělá tak, že se k němu bude moct kdykoliv vrátit. Nějaká zadní vrátka. Takže Harry nezemře, bude žít s Rachel a Nesbo nám (vlastně hlavně sobě) nechá tak trošku otevřený konec. A buď se my i autor smíříme s koncem série HH, nebo se uvidí. ;-)
    Zkrátka bych Harryho nechala žít a žíznit po dalším dobrodružství, dokud se autor nerozhodne, jak s ním naloží :-D
    roucka.sona@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já bych si pro Harryho představovala otevřený konec, ze kterého by ale bylo jasné, že další díl už fakt nebude (i když mám samozřejmě HH ráda, dokážu také ocenit, když někdo ví, kdy tu krávu přestat dojit :)). Ztratil by vše, na čem mu záleželo a nějak šikovně by bylo naznačeno, že se chystá spadnout zpět do své závislosti. I když by si krátce užil triumfu a highlightu své kariéry, už by chtěl odejít do zaslouženého důchodu, ale nakonec by se to nějak zvrtlo. Je to smolař, co si budeme povídat. To by podle mě bylo důstojné zakončení pro našeho charismatického alkoholika :)

    Díky za soutěž!
    MelindaMyAddictions@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Asi jsem sentimentální, ale chtěla bych, aby to mělo happy end. Prostě jsem "cíťa" a vždycky doufám v to lepší. A každý si zaslouží TO lepší. Aby byla knížka dobrá, napínavá a čtivá, nemusí to skončit motorovou pilou.

    Email: jovey@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  9. U mě 100% happy end. Nenávidím smutné konce, když umírají hlavní hrdinové, jako třeba v Divergenci, když umřela Tris. Takže jedině.... A žili šťastně, až na věky.
    A Harry si to určitě zaslouží.
    berydana72@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Já si myslím ,že by měl HH odejít, ale se ctí a s pořádnou slávou. Prostě by po těch letech zhýralého života plného alkoholu měl dokázat, že nejen jako vyšetřovatel, ale i jako člověk, chlap pořád za něco stojí. Takže si představuju nějakou hrdinskou smrt, nejlépe něco jako že obětuje vlastní život pro záchranu někoho jiného - někdo se mu bude chtít pomstít za to, že ho v minulosti odhalil, příp. někoho blízkého potenciálnímu vrahovi, bude chtít zabít Rachel a HH ji vlastním tělem zachrání...pak přijde klasická umírací scéna, která nás - skalní fanynky - rozbrečí a dojme...no a pak čestný pohřeb. Ta dá :)
    mail: kuliskova.d@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[