ROZBALOVAČKA 01/2017_2

9.1.17


Pěkný začátek pracovního týdne!

     v pátek mi dorazil balíček s novým recenzním výtiskem. Bohužel jsem se nedostala k sepsání článku, tak jej publikuji až dnes. Jde o další recenzní výtisk od Knihy Dobrovský.
     Tentokrát jsem si vybrala knihu, která je pokračováním série a já je nemám ráda nedočtené a hlavně, první díl se mi opravdu moc líbil.
Pojďme se tedy mrknout co balíček od Dobrovského ukrýval...







📖 Anotace 📖

Druhý díl dramatické trilogie nás opět zavede do malebného městečka Eclipse Bay, které je plné nenávisti tak divoké a zuřivé jako drsné oregonské pobřeží...Mezi Madisonovými a Harteovými nebylo nikdy nic jednoduché. Nepřátelství, jež rozdělilo jejich rodiny, stále bublá pod povrchem. Jen pár měsíců po svatbě svých sourozenců si jdou Lilian Harteová a Gabe Madison znovu po krku.Úspěšný manažer Gabe trvá na tom, že se stane klientem Lilianiny seznamovací agentury. A po pěti katastrofálních schůzkách je Lilian s rozumem v koncích. Kdyby se už předtím nerozhodla, že podnik zavře a odjede do Eclipse Bay, Gabe by byl poslední kapka. Když však Gabe začne žádat, aby splnila svou část smlouvy, rozhoří se mezi nimi žhavý plamen. Eclipse Bay se znovu stane svědkem boje mezi neoblomným Madisonem a neodolatelnou Harteovou...

Recenzi prvního dílu si můžete přečíst po kliknutí na fotku

Kdo by neznal Amandu Quick. Musím říci, že první díl Eclipse Bay se mi opravdu líbil, tajemství, romantika, detektivní zápletka...paráda!
Maličko mi to připomnělo knihy Sandry Brownové.
 Jsem zvědavá jaký bude tento druhý díl, mám dojem, že se kniha bude zabývat vedlejšími postavami, stejně jako to dělá J. Lynn ve svých sériích. Úsvit pro mě bude určitě chuťovka na pár hodin. 

Co vy, četli jste už něco od Amandy? 
Mějte pěkný začátek pracovního týdne.

16 komentářů:

  1. Ja ji neznam :-P To neni zrovna muj salek caje :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Myslela jsem si, že si ji nenecháš ujít! Ať se Ti líbí minimálně tak, jako ta předchozí ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Není to úplně šálek mé kávy, ale doufám, že tobě se zalíbí i druhý díl :)
    Užij si čtení a měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kdysi jsem od ní pár knížek četla a kamarádka má snad vše, co vyšlo. Tak ať se ti líbí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je zatím moje druhá kniha od ní, ale vím, že toho napsala spoustu :-) Díky :-)

      Vymazat
  5. Přeji, ať se líbí, Míšo, a těším se na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný přírůstek, já už taky čekám až mi dojde balíček s knihou :) snad to bude už zítra. Pěkné čtení! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ani jednu knihu neznám, ale vypadají zajímavě. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[