ROZBALOVAČKA 01/2017

3.1.17

Všechny vás moc zdravím, 

     je to tu, první balíček nového roku. Není nijak velkolepý, ale i tak udělal radost. Jelikož mě čeká čtení jedné knihy, kterou mám v elektronické podobě a poslední dobou jsem prostě zase více vysazená na pevnou vazbu, tak jsem si knihu prostě objednala.
     Někdy mi čtení ze čtečky nevadí, ale občas mívám období, kdy potřebuji knihu prostě držet v rukou a to jsem potom takový blázen, že jsem schopná si ji prostě koupit i když už ji vlastně mám. No zabte mě 😆!
     No nic, jdeme se na to mrknout ☺.







Anotace
Poté co je v parku v jižním Londýně pod vrstvou ledu nalezeno tělo mladé ženy, na místo přijíždí detektiv šéfinspektor Erika Fosterová. Oběť, krásná dívka z mocné a bohaté rodiny, měla podle všeho dokonalý život. 
Když Erika začne pátrat hlouběji, vynoří se souvislosti mezi její vraždou a smrtí tří prostitutek, které někdo uškrtil, svázal jim ruce a hodil do vodních ploch po Londýně. 
Jaká je spojitost mezi dcerou vlivného lobbisty, který si myslí, že může ovlivňovat i vyšetřování, a mrtvými imigrantkami? Jaké temné tajemství dívka v ledu skrývala? 
Čím více se Erika přibližuje k odhalení pravdy, tím více se vrah blíží k Erice. Poslední případ detektiva šéfinspektora Fosterové skončil katastrofou a smrtí pěti policistů včetně jejího manžela. Eričina kariéra visí na vlásku, musí bojovat s vlastními démony i s vrahem, který je hrůznější než kdokoliv, komu čelila v minulosti. 
Dopadne ho dříve, než udeří znovu?

Zatím jsem na knihu četla jen samou chválu, takže se těším. Hned jak dočtu ohroženou, bude na řadě právě tato ledová kráska. 
Co vy? Už jste ji četli? 

13 komentářů:

  1. Dívka v ledu se ti bude líbit! Je výborná! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Také se na ní chystám, mám objednanou z KK.

    OdpovědětVymazat
  3. Právě jí čtu a zatím vypadá OK,ale stále ještě hledám takové to wow to je mazec.Jenze po knize Není cesty zpět to asi bude těžké,nasadila moc vysokou laťku ��.

    OdpovědětVymazat
  4. Míšo, ať se knížka líbí, také se na ní v budoucnu chystám, tak jsem zvědavá, co nám o ní povíš. Měj se pěkně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Kristý,
      snad bude opravdu tak dobrá, jak si ji ostatní chválí. Těším se na ni. Do konce týdne se do ní snad pustím :-)
      Také se měj pěkně.

      Vymazat
  5. Taky na mě čeká, moc se na ni těším :)

    OdpovědětVymazat
  6. Užij si čtení. :-) Já mám také v plánu si ji pořídit.

    OdpovědětVymazat
  7. Také se na ní chystám, ať se líbí! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[