🔝 Lednový TIP č. 1 🔝

4.1.17

Dobré ráno všem mým čtenářům,

     nově u mě na blogu každý týden naleznete jeden konkrétní tip na knihu! Většinou půjde o knižní titul, který mě osobně učaroval a který bych si sama ráda pořídila. Snad pro vás tyto články budou inspirací a zároveň vám tím nastíním i moje tajná knižní přání 😉.

📖 Tip pro 1. lednový týden 📖

Anotace:

Devátý thriller Harlana Cobena, který dobyl 1. místo žebříčku bestsellerů New York Times.
Myslíš, že víš, co je pravda. Pravda je, že nevíš nic.
Maya Sternová přišla téměř o všechno, co drželo její život pohromadě. Coby elitní pilotka se během mise v Iráku dopustila osudové chyby a musela odejít z armády. Její sestra Claire byla zavražděna při loupežném přepadení a brzy nato se před Mayinýma očima stal obětí střelby také manžel Joe. Maya se snaží postarat o malou dcerku a čelit pravidelným nočním můrám. Spolupracuje s policií při hledání Joeových vrahů a pokouší se nějak se se vším vyrovnat. Pár dní po Joeově pohřbu však na nahrávce natočené doma skrytou kamerou zahlédne něco, co její svět znovu převrátí vzhůru nohama…

Co dodat:

  • už jsem se několikrát přesvědčila, že Coben psát umí a rozhodně je to sázka na jistotu
  • jeho knihy si placku "Světový bestseller zaslouží
  • Abych pravdu řekla, tak mě tentokrát neupoutala ani tak anotace knihy, jako obálka a hlavně vědomí, že mě zatím žádná jeho kniha ještě nezklamala
  • Coben není žádný drsný autor, ale to neznamená, že neumí svou knihou dostatečně upoutat, což je v tomto žánru celkem slušný výkon
  • opět očekávám nějaké velké tajemství, propletenost děje a důraz na psychologii postav
  • tuhle knihu prostě chci a taky ji mít budu
  • kniha vychází cca 9.1. 2017 u Knižního klubu

nákup v předprodeji zde


Co na knihu říkáte vy? Upoutala by vás, máte v plánu si ji třeba pořídit?

Mějtě pěkný den 👌

12 komentářů:

  1. Dnes jsem si koupila moji prvni knihu od nej_Cizinec,tak jsem zvedava a uvidim,jak se mi bude libit ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hančí, tak ta je obzvláště vyvedená. Pro mě zatím to nej od něj. ;-)

      Vymazat
  2. Cobenem zásobuji mojí maminku, která ho má ráda, ale sama jsem se k němu ještě nedostala, byť to plánuji už delší čas. Snad letos!
    Jinak jsem ráda za novou rubriku, knižních tipů není nikdy dost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, přemýšlela jsem co přidat a tohle je vlastně i napůl takový wishlist, který dělám jen občas. Knižní tipy dělá každý, není to vlastně nic extra, ale každý dává jiné knihy podle sebe a své oblíbenosti, takže je to vlastně téměř vždy pestré. Pokusím se ještě něco vymyslet, ale ten čas je prostě zabiják. :-(

      Vymazat
  3. Tak na tipy na knihy se těším, vůbec nemám už takhle dlouhý seznam :))) A je mi jasné, že budou při tvých článcích přibývat další a další knihy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většinou to budou tipy, které řadím i do svého seznamu přání, takže to nebude asi žádný boom, ale snad se to ujme. Jinak tipů by bylo samozřejmě dost :-D

      Vymazat
  4. Tak od něho jem ještě nic nečetla, ale vím o něm moc dobře. Je celkem chválený a mám ho v seznamu, už jen proto, abych se přesvědčila, jaký tedy je :)
    Katy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katy, určo na něj někdy mrkni. Vřele doporučuji Cizince, ten je podle mě nejlepší :-)

      Vymazat
  5. Tipů není nikdy dost, já mám tenhle typ článků opravdu ráda :) Coben je jeden z autorů, na které se do budoucna chystám, trochu mě ale odrazují právě ty obálky - nesnáším, když písmo (ať už jméno autora nebo název knihy) zabírají větší část...to je samozřejmě ale jen kosmetická vada, doufám, že jeho styl mě uchvátí :)
    Měj se krásně a těším se na další tip

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On má v tomhle stylu všechny obálky, ale když to přehlédneš, tak budeš určitě spokojená...Cizinec je zatím top!

      Vymazat
  6. Od autora mám na čtečce jeho starší knihy a knihu Šest let, na kterou se těším úplně nejvíc a chystám se na ni už šíleně dlouho. Čekám, že by to mohlo být něco na způsob Zmizelé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šest let nebylo vůbec špatných :-). Ale na G.F. a její Zmizelou nic nemá ;-)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[